DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ezért támogatja a Toro Rossót a Casio

Az idei év végéig biztosan megmarad az együttműködés a Formula-1-es csapat és a Casio EDIFICE között.

2016 februárjában jelentette be a Casio, hogy (első körben) kétéves együttműködési megállapodást köt a Scuderia Toro Rosso Formula-1-es csapatával, a két cég pedig azóta is szoros partneri viszonyt ápol egymással. A Casio a partneri kapcsolatot maximálisan az EDIFICE márka aktív, autósport koncepció köré épített promóciójára, illetve a lehető legszélesebb körű népszerűsítésére használja fel.

toro rosso-casio-partner cikk



A "Speed & Intelligence" koncepciójával az EDIFICE márka az autósportban rejlő energia és a sebesség mámorának érzetére összpontosít. Órái folyamatos fejlesztés eredményeképpen születnek, a legmodernebb elektronikai technológiák alkalmazásával - a különféle funkciók, például a stopper vagy világidő lehetőségeinek egyre kifinomultabb kiaknázása mellett. Merész és stílusos formaterveivel, különleges funkcióival az EDIFICE órái az autósport szerelmesei körében igen jelentős népszerűségnek örvendenek.

A Scuderia Toro Rosso fiatalos energiát és versenyautóival egyedülálló technológiai innovációkat hoz a Formula-1 pályáira - a sebesség iránti szenvedéllyel áthatva. A Casio pontosan ezeket a tulajdonságait tekinti az EDIFICE márkakoncepció tökéletes megfelelőjének - ennek megfelelően döntött a hivatalos partneri viszony kialakításáról.

A Casio a későbbiekben tovább erősítette a partneri viszonyt a Scuderia Toro Rosso csapattal, az EDIFICE márka globális szintű, aktív és még szélesebb körű népszerűsítése érdekében. Jelenleg az a biztos, hogy 2019 végéig mindenképpen tart az együttműködés.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: