DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Claire Williams: Édesapám imádta a festést

Az istálló megbízott csapatfőnöke, Claire Williams elárulta, hogy édesapja, Sir Frank Williams imádja az új festést. Ezzel oda a Williams hagyományos sötétkék-fehér színkombinációja.

Hétfő délután mutatta be idei festését a Williams istállója, és elég megosztóan fogadta a nagyközönség az új dizájnt. Voltak, akik szerint gyönyörűre sikerült ez a kék-fehér variáció, sokak szerint azonban olyan, mintha nem fejezték volna be, és hiányolják a Williams hagyományos sötétkék színét.

Claire Williamst azonban sokkal jobban izgatta, hogy édesapja mit szól majd a festéshez: „Frank imádta! Talán meglepően hangzik, de így volt. Teljes mértékben mögöttünk áll, én pedig még mindig itt vagyok. Ha nem tetszett volna neki, alighanem ki is rúg” – viccelte el a dolgot Claire Williams.



„Kissé ideges voltam, mikor megmutattam neki, hiszen Frank nagyon védi a tradicionális kék színünket, de megértette, hogy miért esett erre a választásunk. Van egy kis sztori e mögött a fényezés mögött. Már jó előre tudtuk, hogy a Martinivel való kapcsolatunk a végéhez ért, így volt időnk elgondolkodni azon, hogy, hogyan szeretnénk elhelyezni a Williamst a fejlődés útján, miután ez az év nagyon fontos lesz számunkra, és az elkövetkező évekre nézve is.”

„Soka bíbelődtünk ezen a dizájnon. Az egész belsős munka. Van egy kiváló, kreatív csapatunk erre a célra a Williamsnél. Az én szemszögemből ez a festés megmutatja, hol tart a Williams, és hogy mit szeretnénk elérni a jövőben. Sokan azt mondják, hogy ezek nem a csapatunk hagyományos színei, de én el szerettem volna határolódni attól, és megmutatni, hogy egy friss, megújuló márka vagyunk. Összességében a Formula-1-es autónk az ablak a világra, és ezen keresztül szerettük volna megmutatni magunkat. Úgy érzem, ez sikerült.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: