DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Alonso: A szívem azt mondta, maradjak

A spanyol F1-es pilóta hivatalosan is meghosszabbította szerződését 2018-ra a McLarennel, és úgy érzi, hogy az elmúlt három év tapasztalataiból tanulva sikeresek lehetnek a következő szezonban.

Az elmúlt napokban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Fernando Alonso és a McLaren Austinban bejelenti, hogy a két fél továbbra is közös erővel harcol a sikerért a 2018-as szezon során. A csapat egy rém ötletes videóban hozta a nyilvánosság tudtára a szerződéshosszabbítást, melyről a spanyol pilóta úgy vélekedett, hogy nem jelentett komoly nehézséget számára. „Fantasztikus, hogy tovább folytathatom a kapcsolatot a McLarennel, hiszen a szívem mindig azt súgta, hogy maradjak itt” - áll Alonso nyilatkozata a wokingiak közleményében.



„Fantasztikus csapatról van szó, tele hihetetlen emberekkel, akik olyan melegséggel és barátságossággal rendelkeznek, melyet sehol máshol nem tapasztaltam a Forma-1-ben. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy itt versenyezhetek. Nagyon fontos, hogy a McLarennek megvannak a technológiai forrásai és az anyagi ereje ahhoz, hogy nagyon hamar győzelmeket és világbajnokságokat nyerjen az F1-ben.”

„Noha az utóbbi évek nem bizonyultak könnyűnek, soha nem felejtettük el, hogyan kell nyerni, és hiszek benne, hogy hamarosan újra megtapasztalhatjuk majd ezt. Az elmúlt három év alapján tervezhetünk a jövőre, és nagyon várom már ezt az utazást. Nagyon izgatott vagyok a közös jövő miatt, és keményen dolgozok azért, hogy sikeressé váljunk” - tette hozzá a kétszeres világbajnok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: