DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 19. szombat
F1

Wolff: Verstappen rajta van a radarunkon

A Mercedes ügyvezető igazgatója bevallotta, a csapat érdeklődik a fiatal tehetség iránt – azonban nem Max Verstappen az egyetlen, akivel a jövőben számolnának.

Pénteken egy pletyka ütötte fel a fejét a monzai paddockban, mely szerint Max Verstappen a Mercedes felé kacsingat. Szemtanúk szerint ugyanis Jos Verstappen, Max édesapja Toto Wolff-fal bonyolított le egy találkozót. A helyszínen tartózkodó újságírók természetesen hamar szóvá tették az esetet, ami Wolff szerint csak egy hétköznapi találka volt.

wolff_lauda_hun



„Évek óta ismerem Jost” – válaszolt a Sky Germany csatornának. „Van egy közös barátunk, aki látogatóba jött ide. Szóval Niki Laudával az irodában ültünk, a holland barátaink pedig csatlakoztak hozzánk egy kávéra. Ennyi, semmi több.” 

Arra a kérdésre, hogy a Mercedes érdeklődik-e Verstappen iránt, Wolff kertelés nélkül válaszolt. „A következő szezont tekintve nem, mivel nem elérhető.” Azt azonban nem zárta ki, hogy a holland későbbiekben ölthetne Mercedes egyenruhát. „Max az egyik, aki rajta van a radarunkon – ő az F1 egyik jövőbeli sztárja, akárcsak Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo és sokan mások. De Esteban Ocon és Max is tagja ennek a csoportnak.”

Egészen egyértelművé válik tehát, hogy a jövő évre marad a Hamilton-Bottas páros a Mercedesnél, ezt egy korábbi interjúban maga Wolff sem kérdőjelezte meg. A későbbieket pedig valószínű még ők maguk sem tudják.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: