DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hamilton: Ricciardo egye meg a zokniját!

Az F1-es pilóták egy három és fél órás időmérő edzés után sem fáradtak a viccelődéshez: Lewis Hamiltonnak volt egy ajánlata arra, hogy Daniel Ricciardo mit próbáljon ki, ha megnyeri a világbajnoki címet.

A kvalifikáció utáni sajtótájékoztatón résztvevő pilóták közül Lewis Hamilton örülhetett a legjobban: övé lett a pole-pozíció, karrierje során a 69. alkalommal, mellyel megelőzte az eddigi csúcstartó Michael Schumachert, ráadásul utcahosszal verte legnagyobb riválisát, Sebastian Vettelt.

Amikor az egyik újságíróhölgy megkérdezte a harmadik helyen záró Daniel Ricciardót, hogy mivel fog ünnepelni, ha egy napon világbajnok lesz - visszatér-e a cipőzéshez, vagy kitalál-e valami újat? Természetesen a brit volt az, aki viccesre vette a figurát - de persze az ausztrált sem kellett félteni.



Lewis Hamilton: „Edd meg a zoknidat!”

Daniel Ricciardo: „Nem tudom, meglátjuk. Remélem, nem leszek olyan öreg addigra. Ha annyira öreg leszek, lehet azt fogom gondolni, hogy a cipődből inni undorító.”

LH: „Hány éves vagy?”

DR: „28.”

LH: „Azt hittem, legalább 35.”

DR: „Nem tudom. Hogy őszinte legyek, jó kérdés, de nem gondoltam még rá. Amikor elkezdtem a cipőzést, nem hittem volna, hogy ilyen nagy dolog lesz belőle.”

LH: „De hitted volna.”

DR: „Nem igazán. Még te sem csináltad meg. Reméljük, hogy egy nap talán sikerül átkelni ezen a hídon. Köszönöm, hogy hiszel bennem.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: