DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 2. vasárnap
F1

Meddig tervez még Hamilton a Formula-1-ben?

Régóta spekulálnak már azon, vajon mikor vonul vissza Lewis Hamilton az F1-ből. Most elárulta, meddig tervez még a száguldó cirkuszban maradni, de a Formula-1 utáni tervei is érdekesek.

A Hamiltonért rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy kedvencük megcsömörlött a versenyzéstől, a háromszoros világbajnok ugyanis egyáltalán nem tervez még visszavonulni. Jelenleg úgy érzi, öt, vagy hat éve van hátra a legmagasabb kategóriában a most 32 éves szupersztárnak. A közeljövőben kizárólag Formula-1-es pilótaként tudja magát elképzelni, nem tervez váratlan visszavonulást, mint például Nico Rosberg tavaly év végén. Serena Williams kérdéseire válaszolt Hamilton az Interview magazin cikkében.

„Öt vagy hat év maradt még a versenyzői pályafutásomban. Utána azonban semmiképpen nem szeretnék sem kommentátor, sem menedzser lenni. Visszavonulásom után szeretnék mindent felfedezni, valószínűleg ez meg is fog történni. Többek között szeretnék valamit alkotni, valami újat, bár a saját öltözködési brandem megteremtését kicsit nehéz elképzelni” – nyilatkozta Lewis Hamilton.

Lewis Hamiltont még jó ideig láthatjuk a száguldó cirkuszban


„Ellenben különböző művészekkel közösen kapszula-kollekciókon dolgozni, azt már igen. Ez szerintem ízléses lenne” – vitte tovább a fonalat a brit ász. Hamilton elismerte, már nem üldözi annyira a sikert, mint korábban. „A régebbi időkben négy napig szinte el sem hagytam a hotelszobámat, annyira próbáltam fejben csak egyre koncentrálni. Most már a kor és érettség elhozta számomra, hogy a győzelem nem minden” – tette hozzá a háromszoros világbajnok.

„Az utazásról szól minden, különösen az én sportágamban. Rengetegen vagyunk a csapatban. Természetesen a legvégső cél a győzelem, de ha nem nyerek, az is csak megerősít” – zárta nyilatkozatát Lewis Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: