DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Wehrlein: Újra ott leszek a ROC-on

Pascal Wehrlein balesetet szenvedett a Bajnokok Tornáján, ami miatt az F1-es évad első két versenyét kihagyni kényszerült. Ennek ellenére a német újra részt venne a neves eseményen.

A Sauber pilótája még januárban szenvedett balesetet a Bajnokok Tornáján. Mint később kiderült, a német nem úszta meg egy egyszerű sérüléssel a borulást. Wehrlein nem tudott részt venni Ausztráliában és Kínában sem az F1-es versenyhétvégéken, mivel nem érezte magát elég fittnek egy-egy nagydíj teljesítéséhez.

 wehrlein-rocon-ujra-2017



Wehrlein visszatérése meggyőzően sikerült, Bahreinben remekül teljesített. A Sauber versenyzőjét nem tántorítja vissza a balesete attól, hogy újra részt vegyen az év végi eseményen: „Ismét részt fogok venni a Bajnokok Tornáján. Valószínűleg nem idén, és az is biztos, hogy nem vezetek majd háromkerekű autót... De biztos, hogy indulok később - az ideit viszont ki kell hagyom, bár lehet, hogy azon is ott leszek nézőként.”

„Mindig nagyszerű ott lenni. Nem hiszem, hogy a versengés a legfontosabb dolog ezen az eseményen. Jól érezzük magunkat más szériákból érkező pilótákkal. Nagyon élveztem, és éppen ezért máskor is el fogok menni. Mindig szép helyekre látogatnak ezen az eseményen” - zárta gondolatait az emlékeit felidézve a német.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: