DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Keresd a Formulát az AMTS-en is!

Értékes nyereményekkel és különleges, korábban sosem látott akciókkal vár titeket az Autósport és Formula Magazin a hétvégi AMTS-en, ráadásul velünk is találkozhatsz, és véleményt mondhatsz a Formuláról!

Március 24. és 26. között a Hungexpo területén rendezik meg Magyarország legnagyobb autós eseményét, a 12. Automobil és Tuning Show-t, mely annak ellenére, hogy számos rendezvény összefogásából született, a megszokott módon egyetlen, kedvező árú belépőjeggyel látogatható. A közel 100 ezer négyzetméter kiállítási területet elfoglaló autós ünnepen az Autósport és Formula Magazin is képviselteti magát.

amts-formula-stand

Ezt keressétek - csak éppen Teslával!


Aki kilátogat az eseményre, s felkeresi az Autósport és Formula Magazin standját, nem csupán beülhet az egyik legerősebb Teslába, de különleges, exkluzív nyereményjátékunkon egy élményvezetést is nyerhet! Más díjak is várnak titeket: egy Vostok-Europe Almaz Chronograph Benediktas Vanagas Special edition karóra, egy Angel Petrol ajándékcsomag, egy Magnetspace dual lézer tréner és egészségjavító eszköz, valamint egy egyórás szimulátoros pályaversenyzői képzés is gazdára talál.

amts-1

A játékra hostesseinknél lehet feliratkozni, a nyerteseket pedig március 29-én, szerdán hirdetjük ki a Formulán – a szerencsések AMTS-belépőjegyük felmutatásával vehetik majd át nyereményeiket, azaz feltétlenül őrizzétek meg azokat! De nem csupán csinos hostessek várnak majd titeket a Formula standjánál, hanem magazinunk munkatársai is, akikkel elbeszélgethettek a lapról és a weboldalról, s szívesen fogadjuk a munkánkkal kapcsolatos véleményeket, vagy épp kritikákat is.

amts-2

Ráadásul a nyereményjáték mellett egyéb különleges ajánlatokkal várunk Titeket: óriási kedvezménnyel fizethettek elő az Autósport és Formula Magazinra, melyből meg is ajándékozunk Titeket egy példánnyal, példátlanul jó áron szerezhetitek be évösszefoglaló könyveinket, az Autósport Évkönyv, valamint a Száguldás és Cirkusz 5990 forintos bolti ára helyett egy könyvet 2990, kettőt pedig 4990 forintért, s szintén akciósan juthattok hozzá legújabb F1-es rajongói termékeinkhez, a formulás bögréhez és pólóhoz.

Keresd az AFM standját az AMTS-en, melyről bővebb információt ide kattintva találsz!

amts-afm-nyeremenyek

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: