DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Boldog új évet kíván a Formula!

A 2017-es esztendő első cikke természetesen nem szólhat másról, mint hogy röviden visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre, s nagyon boldog új esztendőt kívánjunk minden kedves olvasónknak!

A Peugeot győzelmét hozó Dakar Ralitól kezdve Rosberg nagyszerű évkezdésén, Max Verstappen barcelonai sikerén, az óriási meglepetést hozó 100. Indy 500-on, a drámai 24 órás versenyen, a Magyar Nagydíj 30. évfordulóján, Massa és Button visszavonulásának bejelentésén, Petter Solberg trónfosztásán, Vettel klasszikussá nemesedett káromkodásán, nagy gyári csapatok kiszállásán, Nico Rosberg bajnoki címén és visszavonulásán át a Mercedes pilótakereséséig – ez volt a 2016-os év a motorsportban.

Volt tehát miről írnunk idén, meg is tettük: közel 11 ezer cikk s több mint 5 ezer Parc Fermé-poszt került fel honlapunkra, a Facebook-oldalunkra pedig mintegy 15 ezer bejegyzés került ki 2016-ban. Egy év alatt 2 millió 800 ezer egyedi látogatót köszönhettünk honlapunkon, s több mint 28 millió kattintást regisztrálhattunk. Összesen 427 ezer órát töltöttetek a Formula.hu-n, amit nagyon köszönünk!

formula-szilveszter



Emellett természetesen minden hónap első vasárnapján adásba került az Autósport és Formula Magazin a Fix TV-n, havonta jelentkezett nyomtatott magazinunk, s az idei év végén is a könyvesboltok polcaira tehettük két év összefoglaló könyvünket, a Száguldás és cirkuszt, valamint az Autósport évkönyvet.

Bár rendszerint Formula.hu-ként, a szerkesztőség nevében kommunikálunk veletek, engedjétek meg, hogy az új év első cikkében név szerint köszöntsünk titeket. A Formula.hu minden kedves olvasójának nagyon boldog új évet kívánnak állandó szerzőink Berta Kitti, Czinege Ádám és Gobodics Tamás, fáradhatatlan hétvégi stewardjaink, Balogh Tamás és Dezső Attila, a Formula.hu szerkesztői, Bognár Viktor, Fűzi András és Strommer Benjamin, a két főszerkesztő-helyettes, az Autósport évkönyv társszerkesztője, Gellérfi Gergő, valamint az AFM száguldó riportere, a Száguldás és cirkusz vezető szerzője, Mészáros Sándor, s természetesen az Autósport és Formula Magazin főszerkesztője, Bethlen Tamás.

mezony

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: