DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 15. szerda
F1

Perezt nem érdekli Raikkönen F1-es ülése

A Force India F1-es pilótája nem foglalkozik még a jövőjével és egyelőre nem tárgyal sem a Ferrarival, sem másik csapattal - igaz, arra készen áll, hogy topautóba üljön.

Sergio Perez egyszer már megkapta a lehetőséget egy nagycsapatnál, ám a McLaren vele (is) kegyetlenül bánt: egyetlen szezon után elküldte és azóta sem fért oda az élmezőnybe. Most viszont úgy fest, hogy ismét készen áll a feladatra, rendszeresen meg tudja verni a Force Indiánál Nico Hülkenberget és rögtön szóba is került a Ferrarinál - legalábbis pletykaszinten.

PerezMonaco



"Igen, ismerem már ezt a helyzetet. Ha jó munkát végzel, jó eredményeket érsz el, akkor elkezdenek terjedni a pletykák veled kapcsolatban" - nyilatkozta a kérdésről Sergio Perez a Sky Sportsnak. "A Formula-1 egyszerűen egy üzlet, itt minden hétvégén változnak a dolgok".

"Őszintén szólva ez most egy kicsit sem érdekel. Azért vagyok itt, hogy jó munkát végezzek és pontosan ugyanúgy fogok csinálni mindent a folytatásban is, mint eddig. A Force India pilótája vagyok, itt nagyon jól is érzem magam, korai még arról beszélni, hogy mi lesz később. Nem beszélek sem a Ferrarival, sem mással" - magyarázta a helyzetet a mexikói pilóta.

A monacói dobogós hely után egyébként Perez úgy fogalmazott, hogy kész újra topcsapathoz igazolni - márpedig itt könnyen lehet, hogy csak a Ferrari jöhet szóba...

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: