DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
F1

TOP10: A 2015-ös év legjobb versenyzői

A világ talán legnagyobb motorsportmagazinja és a Magyarországon piacvezető AFM szerkesztősége is elkészítette a 2015-ös szezon legjobb pilótáinak listáját – nektek melyik rangsor tetszik jobban?

A világ egyik legnagyobb presztízsű motorsporttal foglalkozó lapja, a brit Autosport magazin az idei szezonban is összeállította az év 50 legjobb versenyzőjének ranglistáját, melynek leginkább várt része, az első tíz helyezett rangsora csütörtökön került nyilvánosságra. A valószínűleg sokak számára egy-két meglepetést is tartogató toplista a következőképp néz ki:

10. Max Verstappen
9. Pascal Wehrlein
8. Nick Tandy
7. Valtteri Bottas
6. Daniel Ricciardo
5. Stoffel Vandoorne
4. Nico Rosberg
3. Sebastien Ogier
2. Sebastian Vettel
1. Lewis Hamilton

Magyarország vezető motorsportos magazinja, az Autósport és Formula Magazin sem akart kimaradni a jóból, így nemrég megjelent decemberi számunkban mi magunk is elkészítettük saját ranglistánkat: nos, azt kell mondjuk, hogy legalábbis részben hasonlóan láttuk a dolgokat, mint az Autosport szerkesztősége, hiszen a két listán hat szereplő is egyezik, közülük öten ráadásul ugyanazon a helyen állnak.

hamilton_vettel_d



A 2015-ös év legjobb versenyzői a Formula szerkesztősége szerint:

10. Max Verstappen
9. Pascal Wehrlein
8. Stoffel Vandoorne
7. Juan Pablo Montoya
6. Webber-Bernhard-Hartley
5. Jose Maria Lopez
4. Scott Dixon
3. Sebastien Ogier
2. Sebastian Vettel
1. Lewis Hamilton

 

A legjobb versenyzők ranglistáját öt másikkal, jelesül az év versenyeinek, csapatainak, pillanatainak, balhéinak és meglepetéseinek felsorolásával, s a döntésünk indoklásával együtt megtaláljátok az AFM decemberi számában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: