DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 12. szombat
F1

Massa elítéli Verstappen viselkedését

Felipe Massa újraélesztette Max Verstappennel való vitáját, ami a Monacói Nagydíjon robbant ki a holland által okozott baleset után. A brazil azt mondja, ő 17 évesen biztosan sokkal alázatosabb lett volna.

Verstappen a monacói futam zárószakaszában okozott kalamajkát, amikor tempófölényére nem figyelve hátulról belerohant Romain Grosjean Lotusába, ezzel mindkettőjük versenyét tönkretéve. Massa akkor is az egyik fő kritikusa volt a tinédzser hollandnak, hiszen neheztelte, hogy nem kért bocsánatot tettéért, sőt, még vissza is szólt neki a véleményéért.

Dppi_00115007_137



Most Massát ismét megkérdezte az esetről az UOL Esporte, aki továbbra sem változtatta meg a véleményét a Toro Rosso fiataljával kapcsolatban, és biztos benne, hogy a helyében ő maga nem így viselkedett volna.

„Különösen egy 17 éves esetében lett volna nagy hiba, ha nem kap büntetést azért, amit azon a versenyen tett. Ha én 17 éves koromban ilyet tettem volna, akkor elnézést kérnék, elismerném a hibát, és megígérném, hogy tanulni fogok belőle. Ő azonban egyáltalán nem ezt tette. Ehelyett vitába szállt, és nem is csak ő, hanem az apja is. Szerintem semmit sem tanult az egészből.”

Ha Max Verstappen néhány megnyilatkozása még hagy is maga után kívánnivalót, tehetsége és fejlődése felől semmi kétség, hiszen legutóbb a Hungaroringen a 4. helyen futott célba, ezzel a Toro Rosso történetének második legjobb eredményét beállítva.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: