DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

Milyen legyen az F1? Mondd meg te!

Az F1-es pilóták szövetsége (GPDA) a Monacói Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján arról tájékoztatta a média képviselőit, hogy egy globális méretű közvéleménykutatás keretében fogják kikérni a szurkolók véleményét az F1 jövőjét érintő kérdésekben.

„A GPDA Globális Szurkolói Felmérésével a pilóták célja, hogy az összes sport tekintetében a világ valaha volt legszéleskörűbb és legátfogóbb tanulmányát készítsék el a szurkolók véleményeire alapozva” – olvasható a GPDA közleményében, amelynek képviseletében a testület egyik vezetője, Jenson Button elmondta:

„Szerintem a szurkolók nagyon fontosak a sportnak, ezért hívta életre a GPDA a Globális Szurkolói Felmérést, amelyet csütörtökön 17:30-kor teszünk közzé. Ez kimondhatatlanul fontos. Szükségünk van a szurkolókra, milliós rajongótáborra van szükségünk szerte a világon. Érdekel minket a véleményük arról, hogy milyen irányba tart jelenleg ez a sport. Mindig van lehetőség a javulásra, főleg egy olyan változó sportág számára, mint az F1. Fontos ez a felmérés, és izgalmas lesz megfigyelni, hogy mi a szurkolók véleménye.”



Button nyilatkozata szerint tehát csak csütörtökön 17:30-kor kerül nyilvánosságra az említett kérdőív, ám mi már rábukkantunk pont a mai nap során egy ilyenre, ami úgy gondoljuk, nem lehet véletlen. Az általunk talált kérdőívet az F1Racing, az Autosport és a Motorsport News közösen állították össze, és abban biztosak vagyunk, hogy a GPDA is a nemzetközi szaksajtón keresztül kívánja eljuttatni a közönséghez felmérését. Hogy a két kérdőív megegyezik-e, azt egyelőre nem tudjuk száz százalékos biztonsággal kijelenteni, de mindenesetre buzdítunk mindenkit arra, hogy szánjon rá 10 percet és töltse ki ezt, mert ez már biztos, és még arra a kérdésre is nyíltan keresik a választ, hogy Bernie Ecclestone irányítsa-e tovább az F1-et. A jövőt te írod!

Az F1Racing, az Autosport és a Motorsport News közös kérdőívének kitöltéséhez kattints ide. 

 

A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 9990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: