DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 25. szombat
F1

Valami történt éjjel a Formula.hu-n...

A szezonnyitóhoz közeledve megérkezett az első nagy fejlesztési csomag októberben elindított új honlapunkra: bővült a rovatkínálat, változtak a kategóriák, és ez még csak a kezdet...

A Formula.hu egyre bővülő tematikus kínálatához immár maga a honlap is alkalmazkodott, hiszen a meglévő F1-es, nemzetközi, hazai és autós rovataink mellett három új is megjelent oldalunk felső menüjében - mely maga is megújult.

A Bulvár rovatban a Formula-1-es és más élvonalbeli sorozatokban szereplő pilóták „pályán kívüli életével” foglalkozunk, a Retro-ban, ahogy megszokhattátok, napi két cikket olvashattok az F1 múltjáról, a névadó sorozat mellett a nemrég útjára indult, s szerencsére nagy népszerűségnek örvendő F1-Archív is ideköltözik, míg a SimTech rovatban a szimulátoros világ hírei és érdekességei mellett egyéb számítás- és mobiltechnológiai érdekességekkel találkozhattok.

Átalakult továbbá a Nemzetközi és Hazai rovaton belüli kategóriák rendszere, ezeket a főoldalunk bal sávjában találjátok, az úgynevezett „sakktáblában”. A rovatok átrendezése miatt az átállás nem zökkenőmentes, az első napokban még előfordulhatnak problémák, de ezeket igyekszünk a lehető leghamarabb elhárítani. Türelmeteket köszönjük, bízunk benne, hogy újításaink elnyerik majd a tetszéseteket! Tartsatok továbbra is velünk, a következő hetekben újabb fejlesztések érkeznek majd!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: