DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Itt a Ferrari barcelonai tesztfelállása

A McLaren és a Sauber után a Ferrari is közzétette, mely napon melyik versenyzőjük vezetheti az SF15-T. A gyakorláson akár be is bizonyíthatják, hogy tényleg az ő felkészülésük sikerült a legjobban.

A Ferrari a harmadik istálló, amely bejelentette tesztfelállását a február 19. és 22. között zajló barcelonai gyakorlásra. A riválisok úgy vélik, hogy ez a teszt kulcsfontosságú lesz, hiszen hogyha a vörösök itt is a legjobb időket autózzák, talán tényleg ők lesznek a favoritok – érvüket azzal támasztják alá, hogy a barcelonai aszfaltcsík a versenynaptár részét képezi.

Vettel kétszer, Raikkönen egyszer bizonyult a legjobbnak Jerezben, és azt remélik, hogy Katalóniában folytathatják a megkezdett munkát. Nagyobb probléma nem hátráltatta az istállót, így jogos az optimizmus a folytatást illetően.

A csapat közleménye szerint fordított sorrendben viszik pályára a pilóták az SF15-T – ennek értelmében csütörtökön és pénteken (19-20.) Kimi Raikkönen, szombaton és vasárnap (21-22.) pedig Sebastian Vettel ülhet a volán mögé.

Csapat

Autó

02.19.

02.20.

02.21.

02.22.

Mercedes

W06

 

 

 

 

Red Bull

RB11

 

 

 

 

Williams

FW37

 

 

 

 

Ferrari

SF15-T

Kimi Raikkönen

Kimi Raikkönen

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel

McLaren

MP4-30

Jenson Button

Jenson Button

Fernando Alonso

Fernando Alonso

Force India (?)

VJM07

 

 

 

 

Toro Rosso

STR10

 

 

 

 

Lotus

E23

 

 

 

 

Sauber

C34

Felipe Nasr

Marcus Ericsson

Marcus Ericsson

Felipe Nasr

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: