DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

Egyéb hírek

Ajándékötletek babaváró buliba, látogatóba

Sokan tanácstalanok azzal kapcsolatban, mivel lepjék meg a várandós kismamát, illetve a születendő gyermeket, ha babaváró buliba hivatalosak. De ugyanilyen nehéz azt is kitalálni, minek örülne az újszülött és családja.

részletek

A szürkehályog típusai

Ha szürkehályogról van szó, akkor hajlamosak az emberek azt hinni, hogy egyetlen típusa létezik, pedig valójában ez nem igaz. Sajnos mindegyik típus kellemetlen tünetekkel jár.

részletek

Miért jó választás az iskolai kulacs?

A műanyag flakonok ideje már lejárt, a fenntarthatóság és a kényelem az elmúlt években egyre fontosabb lett. Sokkal hatékonyabb valamilyen alternatív megoldást használni a mindennapokban.

részletek

Mindennek legyen meg a helye a konyhában!

Amikor felújítjuk a konyhát, vagy éppen építkezünk, és eljutottunk a konyha berendezéséhez, a legnagyobb körültekintéssel kell eljárnunk. Alaposan át kell gondolnunk, mi hova kerül majd.

részletek

Hogyan küldjünk csomagot Hollandiába?

Napjainkra a csomagküldés olyan mindennapos tevékenységgé vált, mint szüleinknek, nagyszüleinknek régen a képeslapfeladás. Ez részben a világháló térhódításának is köszönhető.

részletek

Puzzle, az örök kedvenc

Temérdek fejlesztő- és társasjátékkal találkozhatunk minden korosztály részére, de az biztos, hogy a puzzle még mindig a legkedveltebb játékok között van.

részletek

Alvászavarok és következményeik

Azt gondolnánk, hogy vannak olyan területei az életnek, amelyek a maguk természetességében és mindig gond nélkül működnek. A testi-lelki jóllétünk azonban szinte bármely területen kudarcba fulladhat.

részletek

Hogyan befolyásolja az evező a teljesítményt?

A SUP egy roppant izgalmas és újkeletűnek mondható sportolási lehetőség. Számos előnyei közül érdemes megemlíteni az aktív testmozgást és a természettel való szorosabb kapcsolódást.

részletek

Átfagyott kölyökmacskát mentett Kiss Norbi

Kücsön Gyula tulajdonos személyében igazi, hamisítatlan Mikulás fogadta Sarudon a Sulyom Tájétteremben Kiss Norbi által rendezett jótékonysági ebéd résztvevőit.

részletek

Praktikus szempontok hengerszett vásárlásához

Amikor robogó mellett döntünk, fontos érv a könnyű fenntarthatóság és az alacsonyabb karbantartási költség. Korántsem minden ilyen kétkerekűre igaz ez: nem mindegy, hogy 50 vagy 70 ccm-es, esetleg még annál is nagyobb a hengerűrtartalma.

részletek

Mitől olyan impozáns a pilóták megjelenése?

A Forma-1 nem csak a versenyzésről szól: a pályán kívüli élet, a médiaesemények és a hivatalos megjelenések mind-mind olyan elemek, amelyek kulcsszerepet játszanak a sportág népszerűségében...

részletek

Hogyan hirdess a TikTokon?

Hiába népszerű a TikTok külföldön és hazánkban egyaránt, még mindig sok vállalkozó tétovázik, ha a platformon történő hirdetésről van szó. Ez hiba, hiszen kiváló hirdetési felület, ahol már lehet, hogy ott van a konkurencia.

részletek