DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Dobd fel az otthonodat állólámpákkal!

Mikor az egész napos hajtás után végre hazaérkezel, akkor egy meghitt környezet simogatóan tud hatni nemcsak a testedre, hanem a lelkedre is. Ehhez a kellemes berendezés finom keretet ad.

A megfelelő világítótestek megválasztásával a terekben nagyon meghitt hatásokat érhetsz el. Érdemes lehet ebben az állólámpáknak nagy szerepet adni, rengeteget dobhatnak ugyanis az atmoszférán.

 

Funkcionális elem és hangulatos berendezési tárgy is

Azt mondják a lakberendezéshez értők, hogy szinte minden helyiséget fel tudnak dobni az állólámpák. A DODO állólámpa választéka természetesen most sem fog neked csalódást okozni. Többféle színben, formában és stílusban kialakított modelleket találsz és vehetsz meg a webáruházban.

https-_dodo.hu_ - 2024 február - Cikk4



Mert hát, nemcsak a mennyezeti lámpákat tudod a megfelelő megvilágítás eléréséhez felhasználni, hanem a sok esetben igazán könnyen mozgatható állólámpákkal is nagyon jó láthatóságot teremthetsz, ha szükséges. Talán nem is kell különösebben hangsúlyozni, hogy emellett még mennyire hangulatossá tudják tenni ezek az eszközök a tereket. Egy izgalmas anyag, egy meghökkentő vagy ellenkezőleg, egy klasszikus forma igazán extravagánssá varázsolhatja a teret, vagy pont harmonikusan belesimul a környezetébe.

 

Hangulatos és gazdaságos is

Természetesen az állólámpák elterjedése az elektromos áram használatának általánossá válásával párhuzamosan történt, így az első darabok a XIX. század második felében jelentek csak meg. Miután Edison villanyégőit elkezdték használni, először állványokra szerelték ezeket.

Ma már persze többféle fényforrással is megvásárolhatjuk a lámpákat, ezen belül pedig a különböző állólámpákat is. Nagyon észszerű választás szabályozható fényerejű darabot választani. Ha nem csupán a funkció, azaz a jó megvilágítás képessége a cél, hanem egyben a kellemes hangulat megteremtése is, akkor ezek a modellek nagyon sokat változtathatnak egy adott helyiség atmoszféráján akár egy nappaliban vagy hálószobában is.

Az élesebb, hidegebb fény nagyon jó munkához vagy koncentrált figyelmet kívánó feladatokhoz, a tompább, melegebb fényt adók pedig segítik megteremteni a megfelelő hangulatot, ha arra van szükséged.

 

Minden helyiségben használhatod

A leggyakrabban persze a nappaliban, a kanapé mellé teszik az állólámpákat, amelyek így kitűnő társak az olvasáshoz. Ám egy hálószobában is nagyon praktikusak ezek, főképp, mert nem csak egy helyre lehet helyezni. Emellett még sokan tesznek az étkezőbe is állólámpát, akár többet is egyszerre. Egy-egy szép és igényesen kialakított modern vagy klasszikus darab pedig nemcsak fényforrásként szolgálhat az otthonokban vagy egyéb terekben, hanem egyedi és ellenállhatatlan díszítőelemként is segíthetnek az egyes szobákat sokkal kellemesebbé varázsolni. 

A DODO állólámpa választékát nemcsak a webáruházban, hanem a bemutatóteremben is megnézheted.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: