DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

Russell egy normális életre vágyik

Nem gondolja magát hírességnek és igyekszik normális életet élni George Russell. A Mercedes fiatal tehetsége kiváltságosnak érzi magát, amiért F1-es pilóta lehet, de nem akar megváltozni.

Mióta megérkezett a sportágba, fokozatosan egyre több rajongót szerzett magának George Russell, akire már a Williamsnél töltött évei alatt is rengetegen felfigyeltek, idén pedig a Mercedest erősítheti, ahol gyorsan alkalmazkodni tudott az új körülményekhez.

A brit pilóta Magyarországon már az első pole-pozícióját is megszerezte, de továbbra sem érzi úgy, hogy híres embernek számítana emiatt. „Nem tudom, még mindig úgy érzem magam, mint egy normális ember. Ha valaki megkérdezné tőlem, híres vagyok-e, akkor azt mondanám neki, hogy nem igazán. De ha megkérdeznénk valaki mást, vagy a barátaimat, hogy szerintük híres vagyok-e, valószínűleg igennel válaszolnának” – mondta el Russell a Beyond The Grid podcastben.



„Egyedülálló, és más érzés, hogy az emberek felismernek az utcán, és megállnak az éttermekben, különösen egy F1-es hétvégén, de 24 éves vagyok. Megpróbálok olyan normális életet élni, amennyire csak tudok, viszonylag szem előtt tartva, hogy a sport, amit csinálok, hihetetlen, ezért nagyon hálásnak és kiváltságosnak érzem magam, amiért ebben a helyzetben vagyok. Körül repülöd a világot, Formula-1-es autót vezetsz több százezer rajongó előtt. Azt hiszem, ez elég látványos” – elmélkedett a Mercedes versenyzője.

Russell a szurkolók által adott ajándékokról is szót ejtett, melyekből már egy elég tekintélyes gyűjteménye keletkezett.

„Voltak már olyanok, akik arra kértek, hogy dedikáljak testrészeket vagy furcsa dolgokat, és kaptam már néhány véletlenszerű ajándékot is az út során. Nem voltak olyanok, amelyek kiemelkedők voltak, de ez nagyszerű, és nagyon értékelem. Nemrégiben a rajongók küldtek nekem egy könyvet, sok üzenetet és levelet kaptam benne. Hogy őszinte legyek, mindet átnézem, mert a nap végén szurkolók nélkül a sport semmit sem ér. Anyukám is imádja ezeket a dolgokat. Nincs hely a lakásomban, hogy mindet tároljam, így a családomhoz kerülnek, és édesanyám valószínűleg egész éjjel fent van, hogy elolvassa az egészet” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: