DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Márciusban érkezik a Drive To Survive 4. évadja

A Netflix hivatalos bejelentést tett arról, mikortól láthatjuk a Drive To Survive negyedik évadját, vagyis a sokáig emlékezetes 2021-es szezon feldolgozását. Három hét múlva érkeznek az új részek!

Már így is tűkön ülünk, várva a sok újdonságot hozó 2022-es szezon kezdetét és az új külsővel jelentkező autók bemutatóit, eközben pedig az F1 hivatalos oldalán jelentették be szerdán délután, hogy már nem kell sokat várnunk a Drive To Survive negyedik évadjára.

Bő három hét múlva, március 11-étől lesznek elérhetők az új részek a streamingszolgáltató oldalán, amely a kulisszák mögül próbálja meg visszaadni számunkra, milyen is volt belülről ez a feszültségekkel, ütközésekkel, drámával és meglepetésekkel fűszerezett 2021-es szezon.



A középpontban Hamilton és Verstappen világbajnoki csatája lesz, ami kifejezetten érdekes, hiszen a holland az előző szezon közben bejelentette, hogy nem kíván szerepelni a sorozatban. Emellett persze láthatjuk majd a szezon egyetlen kettős győzelmét, melyet a McLaren szállított, Hamilton csodás Sao Pauló-i alakítását, vagy épp Sergio Perez és Esteban Ocon váratlan győzelmét.

Az új évad - az előzőhöz hasonlóan - természetesen magyar szinkronnal érkezik!

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: