DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Hamilton egy startup cégbe fektette a pénzét

Bár továbbra sem nyilatkozott és a közösségi médiában sem posztol, a hétszeres világbajnok így sem tűnt el teljesen. A legújabb hírek szerint jelentős összeget fektetett be egy londoni vállalkozásba.

Továbbra sem tudni pontosan, mivel is telnek a hétszeres világbajnok napjai. A Mercedes brit pilótája a szezonzáró Abu-Dhabi Nagydíj óta eltűnt a nyilvánosság elől, nem nyilatkozott és közösségi média oldalain sem tett közzé bejegyzéseket.

Időnként persze így is megjelennek információk a 37 éves versenyzőről. Nemrégiben arra derült fény, hogy eladta egyik méregdrága sportautóját. A hírek szerint a Pagani Zonda 760LH típusú jármű 10 millió eurós vételáron talált új gazdára, így tehát jócskán profitált rajta.

Most ismételten az anyagiakkal kapcsolatban figyelt fel Hamiltonra a sajtó, az NBC Chicago szerint egy nagyobb, 200 millió dolláros befektetés részeként fektetett be a Zapp nevű londoni startup cégbe.



A vállalkozást 2020-ban alapították és élelmiszer-kiszállítással foglalkozik. A Zapp célja, hogy az emberek élelmiszert vásárolhassanak olyan kisméretű raktárakból, amelyeket kizárólag azzal a céllal építettek, hogy gyorsan teljesíthessék az online megrendeléseket.

A Zapp ígérete szerint az alkalmazásuk által az emberek, akár 20 percen belül megkaphatják a rendelésüket. A szolgáltatás jelenleg London, Manchester, Cambridge, Bristol, Amsterdam, Rotterdam és Párizs városaiban érhető el.

Hogy Hamilton pontosan mekkora részesedéssel rendelkezik, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra.  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: