DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Seat Ibiza - A sikeres spanyol modell most még jobb

A Seat sok újdonságot tartalmazó technológiai csomaggal dobja piacra az új Ibizát. Az új motorok, az egyéni igényekre szabott eszközök lehetősége, a kiegészítő biztonsági rendszerek, és mindenekelőtt, az összekapcsolhatóság és a szórakoztató elemek teljesen új párosítása az Ibiza palettáját ismételten az egyik legjobb és legsokoldalúbb kínálattá varázsolja a saját kategóriájában.

Az új futómű teljesen új színvonalú kényelmet kölcsönöz az autónak, miközben az áttervezett belső tér tovább növeli a látvány- és az érzéki minőséget. Az Ibiza érzelmes és dinamikus formatervezését az ügyfelek rendkívül kedvezően fogadták, és az egyik legfontosabb ok, aminek köszönhetően a kompakt spanyol modell megvásárlása mellett döntenek.

005seatibiza_large_resize



"Az új Ibiza tovább fogja erősíteni a SEAT jelenlegi sikereit. Ez az első példa arra, hogy miképpen lehet "Leon-osítani” a portfóliónkat azáltal, hogy a Leon sikeres megoldásait gépkocsi kínálatunk teljes modellskálájára alkalmazzuk. A hatékonyság, a minőség és a biztonság mellett külön hangsúlyt helyeztünk az összekapcsolhatóságra. Az új Ibiza most már részét képezi az összekapcsolt világnak!"- mondja Jürgen Stackmann, a SEAT SA elnöke. "Az Ibiza a SEAT legsikeresebb modellje, az elmúlt harminc évben a világon több mint ötmillió darabot adtunk el belőle. Az Ibiza vevők átlagéletkorának számító 43 évvel az Ibiza vásárlói bázisa rendkívül fiatal, és emellett a fiatal hölgyek aránya is hasonlóan az átlag feletti."- teszi hozzá Stackmann.

048seatibiza_large_resize

001seatibiza_large_resize

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: