DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Európa első Roush-kites új Mustangja az AMTS-en

Nem kis dobással készül az AMTS csapata a jubileumi autóépítésre: az idei alany egy hatodik generációs új Ford Mustang, ami csak ősszel érkezik az európai kereskedésekbe!

A stílusában és megoldásaiban is lenyűgöző hatodik generációs Ford Mustang egyelőre igazi ritkaságnak számít az öreg kontinensen. Előrendelni már lehet, de a forgalmazása hivatalosan csak ősszel kezdődik, így jó ideig még aligha fogunk vele szembetalálkozni vele a hazai szalonokban, vagy az utakon.

A március 20-22. között 10. évfordulóját ünneplő Autó, Motor és Tuning Show-n azonban már nem csak, hogy élőben is megtekinthető lesz az új modell, de a szervezők egy igazán exkluzív meglepetéssel is készülnek: a jubileumi rendezvény ideje alatt teljesen át is építenek egy példányt élőben, a látogatók szeme láttára!

A sportautóra felszerelésre kerülő eredeti ROUSH bodykit közvetlenül a gyártól érkezett, mely a legelső szett, amit az új típushoz Európába szállítottak. Emellett a Mustang vadonatúj fényezést, 20 colos felniket, állítható futóművet és sportkipufogót kap, továbbá komplett egyedi bőrbelső és hifi installáció készül hozzá - mindösszesen három nap leforgása alatt!

Nem csak az idő rövidsége, de az alapul választott jármű miatt sem néznek kis feladat elé a szervezők. A modell annyira új, hogy komoly kihívásokat tartogathat a legjobb szakembereknek is, annak ellenére, hogy az AMTS csapatának már több éves tapasztalata van a 72 órás autóépítésben: tavaly például egy új Volkswagen Sciroccót alakítottak át teljesen, melyet az idei show harmadik napján ki is sorsolnak a látogatók között.

Sikerül 2015-ben is a nagy mutatvány? Kiderül március 20-22. között Budapesten, a Hungexpón!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: