DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 1. szombat
Egyéb

Bemutatták Amerika legújabb rendőrautóját

Az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb darabszámban értékesített járőrautója, a Ford Police Interceptor készen áll, hogy idén nyártól újra az utcákat rója: a rendfenntartó erők szakembereiből álló Ford Rendőrségi Tanácsadó Testület észrevételei alapján megalkotott 2016-os Ford Police Interceptor terepjáró a Ford legcélszerűbb járműve

A Ford Police Interceptor terepjáró és a Ford Police Interceptor szedán a vállalat Chicago Összeszerelő Üzemében készül, és a világ számos országában kapható.

Ford_Police_Utility_1



A Ford a Chicagói Autókiállításon mutatta be a 2016-os Ford Police Interceptor terepjárót, új fejezetet nyitva ezzel a négykerékhajtású modell történetében, ami jelentősen megváltoztatta a rendfenntartó testületek arculatát. 2012-es színre lépése óta a Ford Police Interceptor terepjáró látványos gyorsasággal vált Amerika legnépszerűbb járőrautójává, aminek eredményeképpen a Ford 55 százalékos részesedést szerzett az USA rendőrautó-piacán. A 2016-os Ford Police Interceptor terepjáró a rendfenntartó erők szakembereiből álló Ford Rendőrségi Tanácsadó Testület észrevételei alapján készült, hogy a rendőri szolgálat legszigorúbb követelményeinek is megfeleljen. A bűnüldözés világában létfontosságú a teljesítmény és a strapabíróság. A Police Interceptor terepjáró az amerikai piac egyetlen közepes méretű SUV elfogóautója, és az állandó összkerékhajtás a Police Interceptor modell terepjáró és szedán változatainak alapfelszereltsége.

Ford_Police_Utility_2 

“Police Interceptor terepjárónk a legnagyobb számban értékesített rendőrautó Amerikában, mivel egyedülálló kapcsolatot építettünk ki ügyfeleinkkel.” – árulja el Jonathan Honeycutt, a Ford rendőrautók észak-amerikai menedzsere. „A Ford Rendőrségi Tanácsadó Testület útmutatásai alapján olyan autót terveztünk, amit imádnak a járőrök.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: