Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 22. hétfő

Rendőrség

Lebuktatták az újpesti illegális autóversenyt

Kilenc átalakított autó forgalmi engedélyét vonta be a hatóság az éjszakai rajtaütés során.

részletek

Kamionverseny az M7-esen

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közúti ellenőrzéseket hajtott végre az autópályán, elsősorban azért, hogy a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmát ellenőrizze. A felvételek tanúsága szerint a kamionosok fittyet hánynak a szabályra, a videót nézve mintha kamionversenyt látnánk.

részletek

Rendőrségi felhívás: Anyádat hívd, ne a 112-t!

Botrányos statisztikai adat látott napvilágot, amellyel kapcsolatban a magyar rendőrség nem maradhatott tétlen. A válasz pedig egészen csattanósra sikeredett.

részletek

Fegyelmit kapott a rendőr sunyi trafizásért

Úgy fest, hogy komolyan gondolta a rendőrség, hogy nem tűri meg többe a sunyi trafipaxozást: fegyelmit kap a rendőr, aki árokban bujkálva próbálta suttyomban tetten érni az autósokat - végül őt érték tetten.

részletek

Agypusztító videó az ittas/drogos vezetésről

Félreértés ne essék, a balesetek megelőzése, illetve a befolyásoltság alatti vezetéstől való eltántorítás nagyon fontos dolog - csak épp nem ilyen borzalmas videóval kellene elriasztani tőle az embereket...

részletek

Közúti ellenőrzésen vizsgálta az abroncsokat a rendőrség

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság és a Vredestein közös kampány keretében hívja fel a figyelmet az évszaknak megfelelő abroncsok használatának fontosságára, hiszen sok autós nem vált idejében téli gumira, vagy nem cseréli le az elkopottakat.

részletek

Ecclestone veje: Halál, lopás, razzia

Nehéz idők járnak az F1-vezér lányára és vejére, hiszen egy családi tragédia után a hatóságokkal is meggyűlhet James Stunt baja, ráadásul meg is lopták – kérdés, milyen összefüggés van az esetek között.

részletek

Pokémonra vadászott, a rendőrök őt kapták el

A rendőrök helikopterből vettek észre egy gyanúsan közlekedő autóst Kanadában, akiről később kiderült, hogy Pokémon GO-val játszott - ez vezetés közben nem ajánlatos, a hatóság pedig szigorú figyelmeztetésben részesítette őt.

részletek

Száguldó celeb: a rendőrséget nem érdekli

Saját közösségi oldalán villogott Berki Krisztián (a „vasalós”, nem az olimpiai bajnok) azzal, hogy 250 felett száguld az M7-es autópályán – a HVG megkereste a rendőrséget, a válasz egészen elképesztő.

részletek

Terrortámadást terveztek Szingapúrban

A nemzetközi média beszámolói szerint a rendőrség egy Iszlám Államhoz köthető tervet göngyölített fel: a terroristák rakétákat lőttek volna ki az F1-es nagydíjnak otthont adó Marina Bay városrészre.

részletek

Egymilliárd: Termelnek a szupertraffik!

Bő egy hónap alatt közel egymilliárd forintnyi bírságot szabtak ki az április eleje óta élesben működő VÉDA-rendszer kamerái által készített képek alapján – naponta egymillió autót ellenőriznek.

részletek

Figyelem: Országos razzia péntek hajnalig!

Elindult a Speedmarathon: csütörtöktől péntek hajnalig egy összeurópai kezdeményezés keretében közel kilencszáz helyen traffiznak a rendőrök – mutatjuk a helyszínek teljes listáját és a részleteket.

részletek
Olvastad már?