DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 21. szombat
Egyéb

Schumacher autóját Magyarországon árulják

Kerekítve 10 millió forintért bárki hozzájuthat a hétszeres világbajnok F1-es legenda, Michael Schumacher egykori családi autójához, egy 1997-es évjáratú Mercedes-Benz S 600 L-hez, amiért még csak messzire sem kell utazni.

Tudniillik, a Győrtől északnyugati irányban mintegy 30 kilométerre fekvő Kimle községében lelhető fel jelenleg a maga nemében egyedi darab, melynek hirdetése a leghíresebb európai használtautós oldal, a mobile.de mellett a magyar hasznaltauto.hu oldalra is felkerült nemrégiben.

Fotó: hasznaltauto.hu


A Mercedes-Benz S 600 L a maga korában a bajor márka egyik csúcsmodellje volt, amelyet egy majd 6 literes, V12-es motor hajt. Az autóval eddig összesen mintegy 46500 kilométert tettek meg, és jelenleg egy hölgytulajdonos árulja megkímélt, újszerű állapotban. 

Az említett tulajdonost az Origo.hu meg is kereste, ők az alábbi dokumentummal igazolták a hír hitelességét. Nem vitás tehát, hogy az autó egykor valóban Michael Schumacher tulajdonát képezte. Az eszmei értéke felbecsülhetetlen, de 10 millió forintért most bárki megkaparinthatja.  

Fotó: Origo.hu
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: