DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

Egyéb hírek

Csúcsteljesítmény a génjeikbe kódolva

A brit prémiummárka élsportolói nem csupán a prémium kisautó-szegmensben, de a prémium kompaktok mezőnyében is az extrém vezetési élmény etalon mércéjét állítják fel.

részletek

F1-es győzelmeit ünnepli a Maserati

A Ghibli F Tributo, és Levante F Tributo változatokkal az olasz gyártó Juan Manuel Fangio, argentin világbajnok Forma 1-es pilótával elért közös sikereinek állít emléket.

részletek

Bemutatkozik a vadonatúj Hyundai KONA N

A Hyundai Motor Company a 2021. április 27-án első ízben megrendezésre kerülő Hyundai N-napon, a vállalat N sportmárkáját átfogóan bemutató digitális rendezvényen leplezi le a vadonatúj KONA N-t.

részletek

Húszévnyi vezetési élmény a MINI-vel

A brit prémiummárka és a BMW Group nagy-britanniai létesítményei a prémium kisautó-szegmens XXI. századi etalonjának sorozatgyártását ünneplik, amely napra pontosan húsz évvel ezelőtt vette kezdetét.

részletek

Menetpróba - Audi Q7 60 TFSI e quattro S-Line

A bajor gyártó testes tölthető hibridje briliáns tükörképe a környezetvédelmi intézkedéseknek és a hozzájuk idomuló autóiparnak. A 2460 kilós zöld modell 5,7 másodperc alatt van százon...

részletek

Dizájnrajzok az új FABIA modellről

Első hivatalos dizájnrajzaival fokozza a FABIA következő, negyedik generációját megelőző várakozásokata ŠKODA AUTO. A cseh autógyártó népszerű kisautója lényegesen nagyobb, dinamikusabb és...

részletek

Páros lábbal ugrott be az autó ablakán

Azt hitte, terrortámadásra készül az autós, ezért páros lábbal beugrott az ablakon keresztül, hogy megállítsa a később le is tartóztatott férfit.

részletek

A BMW M4 és a BMW M4 GT3 találkozása

A sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé és a versenypályára edzett BMW M4 GT3 közös alapjait részletes videóban elemzik ki a tervezők.

részletek

Egy kör a Miami Nagydíj helyszínén

Néhány nappal ezelőtt jelentette be az F1 a Miami Nagydíj érkezését a sorozatba, aminek vonalvezetéséről most láthatunk először szimulátoros kört. Így mutat a 2022-ben debütáló pálya.

részletek

Őrült tempó: így szimulátorozik a ralipilóta

Méregdrága kormány és pedálszett, óriási monitor és egy valódi raliversenyző – a német Matthias Fulczyk megmutatja, mire megy a Dirt Rally 2.0-ban a megfelelő felszereléssel. Bár úgy tűnhet, a videó nincs felgyorsítva.

részletek

Megérkezett Magyarországra a HONOR Band 6

Hatalmas kijelzővel, egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával és akár 14 napos üzemidővel ellátott új, prémium okoskarkötővel bővül a HONOR viselhető eszközeinek sora.

részletek

A vadonatúj Honda HR-V

A vadonatúj HR-V e:HEV a Honda fejlett, két villanymotoros hibrid hajtásláncára épül, így hatékony működés, nagy teljesítménnyel és rugalmas viselkedéssel dicsekedhet.

részletek