DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Extra LED-es fényerővel utakon és terepen

A távolsági fényszóró nagyon hasznos funkció, használatával nagyobb terület látható be. Ám, ha ennél is több fényre van szükség, egy kiegészítő LED fényszóróval akkor is magabiztos lehetsz.

Vannak olyan járművek, amelyek a beépített fényszóró mellett további kiegészítő fényszóróval is rendelkeznek. Gondoljunk csak az erdészeti, vagy bármilyen katasztrófa esetén bevetett járművekre, tűzoltóra, mentőre, amelyek munkájuk során számtalanszor kerülnek olyan helyzetbe, amikor elengedhetetlen az átlagosnál jóval több fény. Kibővített világítási megoldásaikkal hatalmas területet képesek belátni. De nem csak ezeknél a hatósági járműveknél lehet hasznos egy modern, nagy teljesítményű LED-es kiegészítő fényszóró. Gondolj csak arra, hogy késő éjszaka egy végtelen hosszúságúnak tűnő, teljesen kivilágítatlan folytonos vadtábla jelzéssel ellátott útszakaszokon, földutakon, murvás-aprókavicsos szerpentinen, akár erdei utakon rovod a kilométereket. Szerintünk bárkinek jól jöhet ez az extra fényerő.



 

Az OSRAM innovatív LEDriving working lights munkalámpái és LEDriving driving lights közúton is használható kiegészítő távolsági fényszórói biztos megoldást jelentenek az utólagos fényforrások alkalmazásának területén, ha több és jobb minőségű fényre van szükség. Azonban nagyon fontos figyelni arra, hogy közúti forgalomban csak arra engedélyezett világítás használható és csakis a KRESZ előírásainak betartásával! A lámpák optikai hatékonysága rendkívül magas fényeloszlásuk homogén, és a beépített robusztus polikarbonát lencse a nagy igénybevételű alkalmazásokat is lehetővé teszi.

LEDriving driving lights kiegészítő on-road fényszórók: Három kategóriában – funkcionális, multifunkcionális és karcsú – különböző teljesítményű, formavilágú és sugárzási szöget biztosító megoldások 12, illetve 24 V-os rendszerekhez. Közúti közlekedésre jóváhagyott, ECE engedéllyel rendelkeznek.

LEDriving working lights off-road munkalámpák: Az engedélyköteles többfunkciós sorozat modelljei két LED világítási funkciót egyesítenek, munkalámpát és X-alakú lámpát. Különböző teljesítményű, formavilágú - cube és bar -, valamint sugárzási szöget biztosító megoldások 12 V-os rendszerekhez. Használata pick-upon, kamionon, traktoron és más mezőgazdasági járműveken, valamint rally autón, quadon, expediciós járműveken és yachtokon javasolt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: