DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Rablási kísérletben meglőtték Perez biztonsági őrét

A Sergio Perez családjának guadalajarai otthonát őrző biztonsági személyzet egy tagja megsérült egy meghiúsult rablási kísérletben – a mexikói média értesülését a Monacóban tartózkodó pilóta is megerősítette.

A Monacói Nagydíj időmérőjét csupán a 9. helyen záró Sergio Perez aligha lett boldogabb, amikor a Red Bulljából kiszállva arról tájékoztatták, hogy lövöldözés zajlott mexikói családi háza előtt. Perez feleségével és két gyerekével Mexikó egyik legnagyobb városában, Guadalajarában, annak Ladrón de Guevara kerületében él, a birtokot pedig biztonsági őrök őrzik.

Clipboard_1



Az elmúlt éjszaka az egyik őr ház előtt parkoló autóját próbálták illetéktelenek feltörni, és bár sikerült megakadályozni a kísérletet, egy fegyver is eldördült.

„A biztonsági őröm autóját próbálták feltörni. Az volt a célpont, semmi más. Megsérült a biztonsági személyzet egy tagja, akit eltalált egy golyó, de az állapota jó, a rendőrség pedig elkapta a rablókat” – idézi a The Race a Monacói Nagydíjon szereplő Perezt, akinek helyi értesülések szerint az időmérőt követően hozták tudomására a történteket.

Perez megerősítette, családtagjai jól vannak, ők nem voltak részesei a történteknek. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: