Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Mexikó

Piquet és Vergne is a másikat hibáztatja a piros zászlós balesetben

Alapvetően nem haragszanak egymásra, de mindketten elmondták, ki volt a hibás a mexikói Formula-E futam messze legnagyobb csattanásában. Vergne szerint Piquet, Piquet szerint Vergne, természetesen.

részletek

Mortarának „karácsonyi ajándék” volt Wehrleinék visszaesése

Edoardo Mortara az egyik nagy haszonélvezője volt a káosznak, amely a mexikói Formula-E futam befutójánál lezajlott, így állhatott fel a dobogóra is. A svájci is tudja, óriási ajándékot kapott, nekik a dobogó ugyanis jelenleg ez a szint.

részletek

Megvan a csoportbeosztás a Bajnokok Tornáján

Mexikó legjobb autóversenyzői, vagyis a helyi menők, valamint nagy sztárok, győzelemre hajtó további versenyzők, de még a virtuális világ is képviselteti magát: elkészült a Bajnokok Tornáján a csoportbeosztás.

részletek

Veszélyben lehet a Mexikói Nagydíj

Sajtóhírek szerint sötét felhők kezdenek gyülekezni a népszerű Mexikói Nagydíj megrendezése felett. Az ország új vezetése szerint vannak jelenleg fontosabb problémák a Formula-1-nél Mexikóban.

részletek

Verstappen valakiben kárt tett volna Mexikóban

Max Verstappen a mexikói időmérőn elveszített pole-pozíciója után olyan idegállapotba került, hogy még kárt is tudott volna tenni valakiben. Másnap azonban még gyorsabb lett és simán győzött.

részletek

Két nagy név már biztosan jön a Bajnokok Tornájára

Vb-vereségének helyszínén, Mexikóban télen még egyszer tiszteletét teszi majd Sebastian Vettel: ő is ott lesz a Bajnokok Tornáján, vagyis a Race of Championsön, hasonlóan David Coulthardhoz.

részletek

Mexikóban is kiemelkedett a Ferrari-motor

Austin után a magasan fekvő Mexikóvárosban is a Ferrari-motorok uralták a legjobb végsebességek listáját. A Honda és a Renault egy szinten, a McLarenek azonban komoly hátrányban.

részletek

Verstappen: Túlvállaltam magam a szezon elején

Egyfajta beismerő vallomás az, amit Max Verstappen tett a Mexikói Nagydíj megnyerése után: a szezon korábbi szakaszában saját bevallása szerint is túlvállalta magát, és attól lett jobb versenyző, hogy mert visszakozni bizonyos helyzetekben.

részletek

Kiderülhet, mennyire felkészültek a nők

Kedden teljesül egy álma Tatiana Calderonnak, a Sauber Formula-1-es autóját vezeti majd Mexikóban. Nyáron még csak reménykedett ebben, most valósággá válik, nőként sikerült ezt elérnie.

részletek

Rosberg: Hamilton célba veheti Schumacher rekordjait!

Lewis Hamilton a Formula-1 történetének mindössze harmadik olyan versenyzője lett, aki legalább ötször ünnepelhet világbajnoki címet. A korábbi nagy rivális Nico Rosberg szerint ráadásul messze még a vége.

részletek

Ricciardo: Én végeztem, Gasly most azonnal viheti az autómat...

Daniel Ricciardo újabb szintet lépett abban a tekintetben, mennyire tud elégedetlen lenni egy versenyhétvége befejeztével. Szíve szerint ki sem jönne a pályára vasárnaponként, úgysincs értelme.

részletek

Sainz: Bezzeg ha rosszul megyünk, semmi problémánk nincs...

Carlos Sainznak jó esélye lehetett arra, hogy csapattársához, Nico Hülkenberghez hasonlóan egy erős eredménnyel távozzon Mexikóból, ez a remény azonban gyorsan szertefoszlott egy műszaki hiba miatt.

részletek
Olvastad már?