DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Egyéb hírek

Ma már minden apróság promóciós ajándék lehet

Egy ajándékcsomag összeállítása sosem egy egyszerű feladat. Pláne, ha céges körülmények között és nagy mennyiségben kell előállítani őket.

részletek

Mi az élet értelme?

Ez az a kérdés, amit nagyon sokan feltettek már – akár maguknak, akár másoknak. Valójában minden ember erre keresi a választ, és úgy tűnik, akiknek harmonikus, békés, boldog az életük, meg is találták.

részletek

Válasszon dekoratív bankettbútorokat!

Évente rengeteg elegáns rendezvény kerül megrendezésre, amelyekhez olyan helyszínekre van szükség, ahol biztosított a megfelelő nívó az exkluzív környezet és/vagy a jól megválasztott, dekoratív bankettbútorok révén.

részletek

Top 10 leggyakoribb kérdés a CBD-ről

A CBD óriási kíváncsiságot váltott ki az egészségért rajongók körében, ami a használatáról, előnyeiről és lehetséges hátrányairól szóló kérdések hullámát váltotta ki.

részletek

A világ egyik legeszementebb Lamborghinije

Bár néhány hónapja már akár Budapesten is megcsodálhatjuk és megrendelhetjük a legújabb Lamborghini modellt, a sportautózás valódi csúcsélményéért nem árt Olaszországba utazni.

részletek

A RAV4 harmincadik szülinapját ünnepelték

Harminc facsemete elültetésével, a világ legfiatalabb Toyota versenyzőjével ünneplik a környezettudatos Rav4 harmincadik szülinapját a Macskaárvaházban.

részletek

Hogyan juthatunk hozzá egy mobilházhoz?

A mobilház egyre nagyobb divat, de nem csak ezért népszerű. Hiszen akár komoly üzleti hasznai is lehetnek egy ilyen ingatlannak. Rugalmas, mobilis, hű a kor szelleméhez, hiszen zöld és fenntartható, energiahatékony – és még sorolhatnánk.

részletek

Az Euforia volt Kiss Norbi kedvence

Borszalonba látogatott a magyar kamionversenyző, de hamarosan komolyabb feladata is lesz ennél.

részletek

Luxusélmény: Minaro Hotel Tokaj MGallery

Maják által inspirált design, impresszív wellness-részleg, dél-amerikai stílus: mindez egy hotelben található meg a tokaji borvidéken. Irány a Minaro Hotel Tokaj MGallery.

részletek

Kiss Norbi is rèszt vesz az egri Borszalonon

Immàron ötszörös Euròpa-bajnokkènt vesz rèszt a megùjult egri Borszalonon Kiss Norbert autóversenyzô, aki nem is tagadja: kedvesèvel, Màrtival együtt nagy rajongòi az egri borvidèk nedûinek.

részletek

Magyarországon is rendőrségi Can-Am Spyderek?

Egyesült Államok, Kanada, Németország, Dubai, Románia, Franciaország. Csak néhány állam azok közül, ahol évek óta rendszeresítve van a rendőri egységek jármű flottájában a Can-Am Spyder nevű háromkerekű, 1300 köbcentis, bivalyerős Rotax motorral hajtott, különleges jármű.

részletek

Ismerjük meg a hajgyógyászat tudományát!

Nem a megszokott tapintású a hajunk? Esetleg ritkább az elvártnál, netán még zsírosodik is? Eljött a pillanat, hogy utánajárjunk, miért történik ez velünk.

részletek