DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 22. péntek

Egyéb hírek

A minőségi feeder és picker botok jellemzői

A feeder botok és picker horgász pálcák vajon miben hasonlítanak és miben különböznek egymástól? Milyen horgász módszer kivitelezhető a segítségükkel, és egyáltalán mi alapján a legjobb dönteni közöttük?

részletek

Megújul a carVertical Magyarországon

Részletesebb információkkal bővítette járműtörténeti adatszolgáltatását a hazánkban is működő litván cég.

részletek

Így hódítottam meg a kaszinót

Annak ellenére, hogy a kaszinó egy szerencsejáték, a nyerés esélyét megfelelő döntésekkel lényegesen növelni lehet. Azaz a megfelelő játékstratégia alkalmazásával nagymértékben javíthatunk.

részletek

Ezért jó választás a Vulkan Vegas

A Vulkan Vegas az egyik legnépszerűbb magyar online casino, amely 450.000 forint üdvözlő bónusszal és 150 ingyenes pörgetéssel várja az új játékosokat.

részletek

Ajándékötletek nyugdíjba vonulóknak

Egy szerettünk vagy munkatársunk nyugdíjazásának megünneplése fontos esemény az életében, és azzal a céllal történik, hogy elismerést és megbecsülést fejezzünk ki a hosszú és sikeres munkásságáért.

részletek

Esküvői dekor, koszorúslány ruha?

Egy esküvő tökéletes lebonyolítása rengeteg kihívást tartogat, kezdve a tervezési folyamatoktól a komplett megszervezésig.

részletek

Új dimenzió a munkavállalásban

Az információs technológia forradalma nemcsak az álláskeresési folyamatot változtatta meg, hanem egy új dimenziót is hozott a munkavállalásba.

részletek

Milyen munkát találhatunk Kecskeméten?

A fizikai-, segéd- vagy betanított munkák kategóriájába azokat a foglalkozásokat soroljuk, amelyeket különösebb előképzettség nélkül el lehet végezni, hiszen a munkaadó megtanítja azt, hogy mit hogyan kell csinálni, illetve sok esetben nem is a tudás számít, hanem a jó fizikum.

részletek

Kápolnán a Harley-Davidson Open Road Tour

Győr, Budapest, Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Szerencs, Sárospatak. Ezen az útvonalon vonul csütörtöktől több ezer hazai és külföldi motoros.

részletek

Miért nem működik a színes nyomtató?

Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés a színes nyomtatókkal kapcsolatban, amivel szinte minden irodában lehet találkozni.

részletek

Milyen kiegészítőt érdemes tablethez venni?

A tabletek egyre jobban elterjednek, köszönhetően annak, hogy számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek.

részletek

Kémfotókon az új Aston Martin

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldalán osztották meg az alább látható fotókat, melyeken az Aston Martin egyik legújabb üdvöskéje látható.

részletek