DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Egyéb hírek

Hagyományos vs. online névjegy

A mai üzleti életben kétféle névjegykártya van használatban: a hagyományos, illetve az online formula.

részletek

Tárold ékszertartó dobozban az ékszereidet!

Ahogy az ékszereink gyűlnek, egyre nagyobb gondot okoz a megfelelő elhelyezésük, de akár néhány ék esetében is nagyon fontos, hogy helyesen tároljuk őket.

részletek

Hűtsük le magunkat: prémium koktélreceptek

Amikor a hőmérő higanyszála tartósan 30°C fölé kúszik, már az esti partikat sem tudjuk elképzelni néhány frissítő koktél nélkül.

részletek

Sportolók az állatvédelemért Orosházán

Kézilabdázók, RC bajnokok, digitális versenyzők és sokan mások fogtak össze, hogy az állatvédelmet népszerűsítsék Orosházán – természetesen Kiss Norbinak is volt köze az akcióhoz!

részletek

Átláthatóan szeretné berendezni a járművét?

Nincs bosszantóbb annál, mint amikor az idő a különféle szerszámok keresgélésével megy el. Olykor egyenesen lehetetlen kihívásnak tűnhet megtalálni bizonyos dolgokat egy furgon rakterében.

részletek

Egységes megjelenés a turizmus-vendéglátásban

A turizmus-vendéglátás ágazata számára a nyár kiemelt szezonnak számít, ugyanis ilyenkor a legmagasabb a vendégforgalom.

részletek

A sikeres marketingkonferencia szervezése

Gondos tervezést és komoly előkészületeket igényel a marketingkonferencia-szervezés. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb lépéseket.

részletek

Tűnj ki a versenytársak közül!

A potenciális ügyfelek, vásárlók a cégarculat különböző elemeivel találkoznak az online és az offline anyagokon, termékeken, így fontos, hogy az alapján mit gondolnak róluk, azok milyen hatást gyakorolnak rájuk.

részletek

Akinek még nincs programja: tapétázni jó!

Bár úgy tűnik, hogy a nyár még csak most robbant be, már javában benne járunk a júliusban. Az évszak elején még mindenki nagy tervekkel indult neki az idei szezonnak, amiből mostanra már biztosan sok minden meg is valósult.

részletek

Újra trendi a bárasztal otthoni környezetben

Szeretnéd elkápráztatni a hozzád érkező vendégeket? Akkor rendezz be egy otthoni bárt, melynek elengedhetetlen része egy jól pakolható, de mégis látványos bárasztal.

részletek

Lazítottak az RC- és autóversenyző bajnokok

Mi a közös a jet-ski versenyzésben és az RC-autó modellezésben? Mi a közös Nagy Norbert, Gerencsér Olivér, Gilyén Krisztián, Rosinszky Norbert, valamint Lewis Hamilton és Esteban Ocon között?

részletek

A helyes öntözés garantálja az édenkertet

A legtöbb ember gyönyörű zöldellő kertről álmodik, amelyben színes virágok teszik az élményt tökéletessé és dúsan termő növények ontják a finom zöldségeket. Ehhez kell a helyes öntözés.

részletek