DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Ha a Bitcoin eléri az új ATH-t a jelenlegi korrekció után, ezek az Altcoinok fel fognak robbanni!

A jelenlegi kriptopiac jelentős szakaszon megy keresztül, amelyet a Bitcoin értékének 20%-os korrekciója jellemez.

1_8



A jelenlegi kriptopiac jelentős szakaszon megy keresztül, amelyet a Bitcoin értékének 20%-os korrekciója jellemez. Ez a fejlemény felkeltette a befektetők és a piaci elemzők figyelmét, akik szorosan figyelik a lakossági befektetők viselkedését és a hírek alakulását, hogy jelezzék a piac következő irányát. E korrekció közepette a tapasztalt befektetők olyan stratégiát alkalmaznak, hogy a piaci visszaesés idején befektetnek, előre látva a jövőbeli fellendülést. Ezt a megközelítést kiemeli az olyan jelentős pénzügyi szereplők, mint a BlackRock, amely a hírek szerint ebben az időszakban Bitcoint vásárol.

Ha a Bitcoin a jelenlegi korrekciót követően új ATH-t ér el, valószínű, hogy több altcoin is jelentős növekedést fog tapasztalni, meglovagolva a Bitcoin sikerének és az általános piaci hangulatnak a hullámát. Nézzük meg, mely érmék profitálhatnak leginkább a jelenlegi piaci helyzetből.

ScapesMania: A kriptoszcéna új szereplője

Február közeledtével közeledik a ScapesMania pénzgyűjtési kampányának befejezése. Az azonnali bevezetés a népszerű tőzsdei platformokra hamarosan következik, ami potenciálisan a sztratoszférába katapultálhatja a ScapesMania tokent.

A sikerhez vezető út a tőzsdei bevezetés utáni stratégiai marketinggel kezdődik. Egy széles körű szakértelemmel rendelkező csapat által irányítva a ScapesMania készen áll arra, hogy új magasságokat érjen el.

Továbbá, a ScapesManiával való utazás nem csak a digitális eszközök birtoklásáról szól, hanem arról is, hogy élvezze a token-visszavásárlás és -égetés, valamint a tétgyűjtés előnyeit.

Erős gyakorlatiasságával a ScapesMania tokenje kiemelkedik a mémekkel teli piacon. Csatlakozzon ahhoz a közösséghez, amely hisz a ScapesMania valós alkalmazásaiban és hosszú távú életképességében!

Mivel megkezdődött a visszaszámlálás az előértékesítés végéig, a lehetőség, hogy kedvezményes tokeneket ragadj meg, egyre fogy. Ne hagyd ki a lehetőséget - cselekedj most!

2_4

Kiemelkedő jellemzők

A ScapesMania egy egyedülálló szerencsejáték-ökoszisztéma, ahol a kriptográfiához értő közönség egyesíti erőit az alkalmi játékosok élénk közösségével, megnyitva az utat a jelentős növekedéshez. A ScapesMania közösség lelkesedése pezseg, amit a közönség/kereskedők hozzájárulásaiból eddig összegyűjtött több mint 4 900 000 $ is tükröz.

>>> Utolsó esély az elővásárlási kedvezményre - cselekedj most, mielőtt túl késő lenne! <<<

A tulajdonosok megerősítése

A ScapesMania biztosítja, hogy a résztvevők pontosan azt kapják, amire vágynak: a játékosok élvezhetik kedvenc időtöltésüket, míg a kriptórajongók kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és a DAO-n keresztül alakíthatják annak jövőjét, mindezt anélkül, hogy játékba bocsátkoznának.

Ráadásul a ScapesMania tokenek megszerzésével extra előnyöket lehet feloldani. Az előértékesítéshez való csatlakozással összesen akár +102%-os bónuszokhoz is hozzáférhetsz. Emellett ajánlói jutalmakat is szerezhetsz, ha megismerteted a ScapesManiát barátaiddal.

Ellenőrzött kiválóság

A ScapesMania intelligens szerződése sikeresen átesett a vezető biztonsági rangsoroló cégek vizsgálatán, ami nyugalmat biztosít a birtokosok számára. 

A díjnyertes ScapesMania csapata rangos támogatást kapott a blokkláncipar egyik kiemelkedő szereplőjétől, és folyamatosan kapcsolatban áll a több mint 60K+ követőből álló virágzó közösséggel.

Bővítési lehetőségek

A ScapesMania a hatalmas, 376 milliárd dolláros játékipar része, és növekedési potenciálját ez a virágzó piac táplálja. A tőzsdei platformokon való debütálása után a tulajdonosok nagyobb likviditásra és könnyebb hozzáférésre számíthatnak a kereskedéshez.

A közelmúltbeli fejlemények során egy lendületes hullámot hoztak létre a 20 000 $ feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnák, akik a ScapesManiát választották következő nagy potenciális nyereségüknek.

ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek jelenleg egy lopás, az előértékesítés során mindössze 0,00898 $/érme áron. Az előértékesítéshez való csatlakozással a korai elfogadók potenciálisan jelentős hozamokat érhetnek el, miután a ScapesMania debütál a tőzsdéken. Természetesen a már most is előnyös ROI csak a kezdet lehet, mivel a ScapesMania ambiciózus tervekkel rendelkezik a tőzsdei bevezetés utáni többlépcsős fejlesztéssel kapcsolatban. 

Utolsó esély: Ragadd meg a kedvezményes tokeneket most!

Az idő fogytán van! Biztosítsa a tokenjeit most kedvezményes áron, mielőtt az előértékesítés lezárul. A lehetőség gyorsan bezárul - cselekedjen most, hogy részese lehessen ennek az úttörő utazásnak!

3_3

4_3

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszával! Használja az UJE865 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek. Cselekedj gyorsan - az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Ethereum (ETH): A blokklánc evolúciója

Az Ethereum (ETH) jelentős átalakulás előtt áll a közelgő Dencun frissítéssel, amely várhatóan február végén vagy március elején indul a mainnet-en. Ez a frissítés a január 30-i és február 7-i sikeres tesztneteket követően az Ethereum (ETH) tranzakciós keretrendszerét fogja javítani a proto-danksharding funkció bevezetésével. Ennek az újításnak a célja, hogy csökkentse a tranzakciós költségeket a 2. rétegben, és megfizethetőbb adattárolást kínáljon a blokkláncon.

Az Ethereum (ETH) piaci viselkedése ingadozó volt, az árfolyama jelentősen rallyzott a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása előtt az Egyesült Államokban, majd a következő hetekben lanyhult. Ennek ellenére az Ethereum (ETH) több kulcsfontosságú szempontból is felülmúlta a Bitcoint, többek között a negyedéves, havi és heti teljesítményt tekintve. Az Ethereum (ETH) piaci tőke dominanciája az ETF jóváhagyása óta szintén 2,9%-kal nőtt a Bitcoinhoz képest.

A Dencun frissítése katalizátorként szolgálhat az Ethereum (ETH) piaci teljesítményére. Történelmileg a jelentős frissítések az Ethereum (ETH) piaci értékének jelentős elmozdulásához vezettek. A kriptopiac azonban kiszámíthatatlan, és bár a frissítés növekedési potenciált jelent, külső tényezők, például a szabályozási változások és a piaci dinamika befolyásolhatják az Ethereum (ETH) pályáját.

Optimizmus (OP): Ethereum ökoszisztémájának fejlesztése

Az Optimism (OP) egy Layer 2 hálózat, amely az Ethereum skálázhatósági kihívásait kezeli, alacsony díjakat és gyorsabb tranzakciókat kínál. Azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy képes az Ethereum teljesítményét növelni, miközben fenntartja a biztonságot és a decentralizációt.

Az Optimism (OP) piaci pozíciója szorosan kötődik az Ethereum teljesítményéhez, tekintettel a Layer 2 megoldásként betöltött szerepére. Ahogy az Ethereum fejlődik és skálázódik, az Optimism (OP) valószínűleg profitálhat a növekvő elfogadásból és használatból, ami pozitívan befolyásolhatja piaci értékét.

Az Optimism (OP) jövője ígéretes, az Ethereum további növekedésével az elfogadás növekedésének lehetősége is fennáll. Ugyanakkor más Layer 2 megoldások és a blokklánc skálázhatóságának szélesebb körű kihívása miatt versenyre kell számítania. Sikere attól függ, hogy képes lesz-e fenntartani az egyensúlyt a teljesítmény, a biztonság és a felhasználói elfogadottság között.

Arbitrum (ARB): A skálázható Layer 2 megoldás

Az Arbitrum (ARB) egy másik Layer 2 skálázási megoldás az Ethereum számára, amely a skálázhatóságra és a tranzakciós díjak csökkentésére összpontosít. Az Optimismhez hasonlóan célja, hogy az Ethereum képességeit az alapelvek veszélyeztetése nélkül fejlessze.

Az Arbitrum (ARB) piaci teljesítményét az Ethereummal való integrációja és az Ethereum ökoszisztéma általános állapota befolyásolja. Ahogy az Ethereum növekszik és kihívásokkal néz szembe, az Arbitrum (ARB) skálázási megoldásként betöltött szerepe egyre fontosabbá válik, ami potenciálisan hatással lehet a piaci értékére.

Az Arbitrum (ARB) jövőbeli kilátásai az Ethereum skálázhatóságához és elfogadottságához kötődnek. Miközben ígéretes megoldást kínál az Ethereum kihívásaira, el kell igazodnia a skálázási megoldások versenyében, és alkalmazkodnia kell az Ethereum közösség változó igényeihez.

Cosmos (ATOM): A blokkláncok internete

A Cosmos (ATOM) a "blokkláncok interneteként" ismert, célja az egymással összekapcsolt blokkláncok hálózatának létrehozása. A testreszabhatóságra és az interoperabilitásra összpontosít, az ökoszisztéma alapját pedig a natív pénzneme, a Cosmos (ATOM) képezi.

A Cosmos (ATOM) jelentős növekedést tapasztalt, árfolyama a rekordmennyiségű forgalomnak köszönhetően új csúcsokat ért el. Piaci kapitalizációja és kereskedési volumene tükrözi növekvő népszerűségét és elfogadottságát a blokklánc térben.

A Cosmos (ATOM) potenciálisan magasabb árakat érhet el, az előrejelzések szerint 2024 végére 25,06 dollárra, 2030-ra pedig 89,05 dollárra emelkedhet. Ugyanakkor olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a más blokkláncprojektek által támasztott verseny, valamint a folyamatos innováció és a piaci igényekhez való alkalmazkodás szükségessége. Sikere azon múlik majd, hogy képes lesz-e fenntartani relevanciáját és egyre növekvő felhasználói bázist vonzani.

Következtetés

A jelenlegi kriptopiac, amelyet a Bitcoin értékének 20%-os korrekciója jellemez, sorsfordító pillanatot teremtett a befektetők és az elemzők számára. Ezt a szakaszt stratégiai befektetések lehetőségének tekintik, amelyben olyan nagy pénzügyi szervezetek, mint a BlackRock, aktívan részt vesznek. A piac potenciális emelkedésre készül, különösen, ha a Bitcoin a korrekciót követően új történelmi csúcsot (ATH) ér el. Ebben a forgatókönyvben az olyan altcoinok, mint a ScapesMania várhatóan jelentős növekedést fognak tapasztalni. Ez a jelenleg előértékesítésben lévő projekt ígéretes játékkal kapcsolatos koncepciót kínál, és egyre nagyobb teret nyer a közösségi médiában.

Oldal: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: