DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Top 5 token, amelyek 2024-ben kihívást jelentenek a Solana piaci részesedése számára

A Solana (SOL) vezeti a pozitív trendet a kriptopénzek piacán, a Rekt Capital elemzője 115 dollár feletti potenciális emelkedést jósol. A token 33%-kal emelkedett a közelmúltbeli mélypontokról, visszaszerezve a támaszszinteket, és 27%-os heti növekedést mutat.

nagy



A Solana (SOL) vezeti a pozitív trendet a kriptopénzek piacán, a Rekt Capital elemzője 115 dollár feletti potenciális emelkedést jósol. A token 33%-kal emelkedett a közelmúltbeli mélypontokról, visszaszerezve a támaszszinteket, és 27%-os heti növekedést mutat. Ez a lendület összhangban van a kriptopénzpiac szélesebb körű fellendülésével, enyhítve az előző évi visszaesés miatti aggodalmakat. 

A láncon belüli adatok azt mutatják, hogy a Solana (SOL) kereskedési volumene az elmúlt 24 órában 60%-kal megugrott, ami közel 10 millió dollár értékű határidős kereskedői likvidációt eredményezett. A 2023-as 60%-os összeomlás ellenére a Solana (SOL) egy potenciális fenékalakzatot mutat, amelyet erős platformhasználati mutatók támogatnak, és amely megteremti a további növekedés alapjait. Ha a Solana (SOL) fenntartja a kitörést, a figyelem a 120 dolláros korlátra fog fordulni, mint a tartós rallyt jelző döntő szintre.

A Solana (SOL) eme optimista forgatókönyve közepette más digitális eszközök is felbukkannak, mint a legjobb versenyzők, akik 2024-ben kihívhatják a piaci tőkeértékét. Olvasson tovább, hogy feltárja ezen ígéretes versenyzők egyedi jellemzőit és növekedési kilátásait.

Top 5 tokenek, amelyek 2024-ben kihívást jelentenek a Solana piaci részesedése számára

- ScapesMania: Új belépő a játékszektorban rejlő potenciállal és erős közösségi médiajelenléttel.

- Avalanche (AVAX): Feltámadás bullish kilátásokkal az alapítványi kezdeményezések és a mém érme népszerűsége miatt.

- Polkadot (DOT): Potenciális növekedés az interoperabilitásra és a skálázhatóságra való összpontosítás miatt.

- Uniswap (UNI): Robusztus kereskedés és pénztárca innováció, kulcsfontosságú ellenállási szintekkel szemben.

- Near Protocol (NEAR): Bikaerős tendencia a sharding technológiai fejlődésének köszönhetően.

- Optimizmus (OP): Ígéretes jövő Ethereum layer 2 skálázási megoldásként, figyelembe véve a token feloldásokat.

 

ScapesMania: A kriptoszcéna új szereplője

A ScapesMania új magasságokba emelkedik a kripto-univerzumban, ezért használja ki a korai madárkedvezményt, mielőtt túl késő lenne. A projekt jó úton halad afelé, hogy februárban befejezze lenyűgöző finanszírozási kampányát, ami lehetővé teszi, hogy azonnal megkezdje a tőzsdei jegyzést a népszerű tőzsdei platformokon. A tőzsdei bevezetés után a tokenben minden lehetőség megvan arra, hogy a holdra lőjön.

Milyen katalizátorok táplálják a várható növekedést? Először is, a tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégia egy tapasztalt, széles körű szakértelemmel rendelkező csapattól. Ezután, a ScapesMania tokenek birtoklása nem csak passzív tevékenység; a tulajdonosok számos előnyt élvezhetnek, beleértve a token visszavásárlást, az égetést és a tétet.

Továbbá a token hasznossága túlmutat a múló divathullámokon. A rövid életű hype-ra épülő mémérmékkel ellentétben a ScapesMania a tartós érték és a gyakorlati alkalmazás szem előtt tartásával készült.

Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, gyorsan kell cselekedned, és most meg kell szerezned a kedvezményes tokeneket! A visszaszámlálás megkezdődött - ne hagyd, hogy ez a lehetőség elszálljon melletted.

banner

Előértékesítési lehetőségek

A ScapesMania vonzó lehetőség lehet a korai felhasználók számára. Ez az úttörő projekt eddig több mint 5 400 000 $-t gyűjtött össze kizárólag a tömeg/ kiskereskedelmi szektorból. A ScapesMania egyre nagyobb teret nyer a népszerű kriptomédia platformokon, és elismert kripto influencerek is támogatják.

A tőzsdei bevezetés után a mai támogatók potenciálisan jelentős nyereségre számíthatnak, ami azt jelenti, hogy a ScapesMania az összes főbb eszközosztálynál jobban teljesíthet, és azon túl is. Az S&P 500, az arany, a kötvények és még a kriptopénzpiac egésze sem várható, hogy 2024-ben ilyen hozamot érjen el.

Továbbá, a ScapesManiához való csatlakozással most egy kincsesbánya bónuszok tárháza nyílik meg, összesen akár +102%, olyan exkluzív lehetőségekkel együtt, mint a token-visszavásárlás és -égetés, valamint a tétgyűjtés. Ahogy a ScapesMania tovább fejlődik, a projekt hozamai akár még a várakozásokat is felülmúlhatják.

 

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania nem egy szokványos kriptoeszköz; ez egy vibráló játék ökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptóhoz értő közönség érdeklődését kielégíti. Játékosként nem kell a kripto bonyolultságával foglalkoznia ahhoz, hogy élvezze a magával ragadó játékot. A másik oldalon a tokenek tulajdonosai játék nélkül is élvezhetik az ökoszisztéma teljesítményének gyümölcseit és alakíthatják annak jövőjét.

A fent említett előnyök már eddig is vonzották a 20 000 dollár feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnákat, hogy a ScapesMania-t válasszák, és ez elég meggyőző lehet számodra is. A projektet az iparág vezető biztonsági besorolású vállalatai auditálták, ami bizalmat ébreszt a korai alkalmazókban. A ScapesMania máris hullámokat vet a főbb nyomkövető weboldalakon, és tárgyalások folynak a prominens tőzsdéken való bevezetéséről.

>>> Utolsó napok az elővásárlási kedvezményre - Csatlakozz most a hivatalos oldalon! <<<

 

Az idő senkire sem vár: cselekedj most!

Ha most beszállsz, azonnali lehetséges nyereségre teszel szert, amint a projekt a következő fázisba lép - a tőzsdei jegyzésbe. Értsd meg: ez az árazás soha többé nem lesz elérhető. Ugyanúgy, ahogy a kombinált bónusznövelés sem lesz újra elérhető, mivel az ajánlói, a vesting és a promóciós kódok díjai a listázást követően lejárnak.

kisbanner

poszt

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és az UGX451 kóddal még nagyobb nyereséget érhet el! Szerezzen több ScapesMania zsetont ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak. Az ajánlat a cikk megjelenése óta csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess! Írja be az UGX451-et egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagok területén.

 

Avalanche (AVAX): Avalavin: Feltámadás és a mém érmék befolyása

Az Avalanche (AVAX) jelentős feltámadást mutatott a kriptopiacon. Ez az újjáéledés részben az Avalanche Alapítvány kezdeményezésének tulajdonítható, amely 50 millió dollár értékben vásárolt tokenizált eszközöket, növelve a hálózat elfogadottságát és hasznosságát. Emellett a mémérmék, különösen a Coq Inu felemelkedése az Avalanche ökoszisztémán belül hozzájárult a fokozott befektetői érdeklődéshez és a piaci dinamikához.

Az elmúlt hónapokban az Avalanche (AVAX) figyelemre méltó fellendülést tapasztalt, és értéke 4x-es emelkedést mutatott. Ezt a növekedést a változó piaci feltételek és a mémek által vezérelt eszközök hatása hajtotta. Néhány áringadozás ellenére az Avalanche (AVAX) jövőbeli pályáját illetően általános optimista hangulat uralkodik.

Előre tekintve a szakértők bullish kilátásokat jósolnak az Avalanche (AVAX) számára, és arra számítanak, hogy 2024 végére meghaladja az 50 dolláros szintet. Ez az előrejelzés az Avalanche platform növekvő elfogadásán és a szélesebb kriptopiac várható fellendülésén alapul. Azonban kulcsfontosságú figyelembe venni a potenciális medvés piaci hangulatot, amely 2024-ben 45,29 dollár alatt tarthatja az Avalanche (AVAX) árfolyamát.

 

Polkadot (DOT): Az interoperabilitás és a skálázhatóság bajnoka

A Polkadot (DOT) elismerést kapott a blokklánc átjárhatóság és skálázhatóság egyedülálló megközelítéséért. Ez jelentős szereplővé tette a kriptopénzek terén, és egyre nagyobb érdeklődés övezi a benne rejlő lehetőségeket. A közelmúltbeli áringadozás ellenére egyre nagyobb a bizalom a Polkadot (DOT) decentralizált innovációt elősegítő szerepében.

A Polkadot (DOT) legutóbbi árfolyam-viselkedése némi ingadozást mutatott, bizonyos árszinteken ellenállásra utaló jelekkel. Különösen a likvidációs események okoztak némi árfolyamcsökkenést. Ennek ellenére a finanszírozási árfolyama erős maradt, ami kiemeli vonzerejét a származékos piacon. A technikai mutatók vegyesek, ami némi bizonytalanságra utal az árfolyam rövid távú mozgásában.

Előre tekintve, a Polkadot (DOT) árfolyam-pályájára vonatkozóan változatos előrejelzések vannak. Egyes előrejelzések szerint a Polkadot (DOT) stratégiai fejlesztése és terjeszkedése által vezérelve 25 dollár fölé emelkedhet. Más előrejelzések még optimistábbak, a becslések szerint 2024-re akár 150 dollárra is emelkedhet, bár ezek a magasabb számok inkább spekulatívak, és a jelenlegi szintekhez képest jelentős növekedést jelentenek. Az előrejelzések változatos skálája tükrözi a kriptopiac dinamikus jellegét és a Polkadot (DOT) egyedülálló helyzetét ezen belül.

 

Uniswap (UNI): Robusztus kereskedés és pénztárca innováció

Az Uniswap (UNI) stabilan teljesít a kereskedési volumenek tekintetében, amit tovább erősített a nem letétbe helyezett mobiltárca bevezetése. Ez a fejlesztés pozitívan befolyásolta a piaci lendületét. Ezen előrelépések ellenére az Uniswap (UNI) jelentős árfolyampontokon, nevezetesen 8,1 és 10,69 dolláron ellenállásba ütközik, amelyet túl kell lépnie ahhoz, hogy növekedési pályáját fenntartsa.

A közelmúltban az Uniswap (UNI) az emelkedés jeleit mutatta, egyes előrejelzések szerint 2024 végére 11,32 dollárra emelkedhet. Az UNI azon képessége, hogy át tudja-e törni a kulcsfontosságú ellenállási szinteket, döntő fontosságú lesz az árfolyam jövőbeli mozgásának meghatározásában.

Előretekintve, az Uniswap (UNI) várhatóan a bullish és a bearish vélemények keverékével találkozik majd. Ha sikeresen leküzdi az ellenállási szinteket, akkor jelentős értéknövekedést láthatunk. Ha azonban ez nem sikerül, az a pozíciójának átértékeléséhez vezethet, és tesztelheti az alacsonyabb támaszszinteket. Az Uniswap (UNI) jövője ezektől a kritikus piaci reakcióktól függ, és attól, hogy képes-e kihasználni a jelenlegi lendületet.

 

Közeli protokoll (NEAR): Technológiai előrelépések

A Near Protocol (NEAR) jelentős előrelépéseket tesz a kriptotérben, különösen a 2024-ig terjedő ütemtervével. Ez magában foglalja a sharding 3. fázisának fejlesztését, amely egy kulcsfontosságú technológiai fejlesztés, amelynek célja a shardok számának dinamikus, igény szerinti beállítása. Ez a fejlesztés várhatóan fokozza a Near Protocol (NEAR) skálázhatóságát és hatékonyságát, ezáltal erősítve pozícióját a piacon.

A Near Protocol (NEAR) árelemzése rövid távon bullish tendenciát mutat. A token a közelmúltban kilábalt az alsó ársávokból, és a Bollinger-sáv mutató felső sávjában kereskedik. A relatív erősség index (RSI) és a mozgóátlagok a vételi aktivitás lassú, de folyamatos emelkedését jelzik, ami a Near Protocol (NEAR) iránti növekvő piaci bizalomra utal.

Előretekintve, a Near Protocol (NEAR) az előrejelzések szerint a következő évtizedben jelentős értéknövekedést fog tapasztalni. A 2024-re vonatkozó árelőrejelzések szerint az ár minimum 4,89 dollár, a potenciális maximum pedig 5,78 dollár lehet. Ezt a pozitív kilátást alátámasztja a Near Protocol (NEAR) növekvő elfogadása a kriptopénz-iparban, a közelmúltbeli együttműködések és a technológiai fejlődés. Ugyanakkor döntő fontosságú figyelembe venni a piaci volatilitást és a változó dinamikát, amelyek hatással lehetnek ezekre az előrejelzésekre.

 

Optimizmus (OP): Ethereum és a token feloldási stratégia skálázása

Az Ethereum 2-es rétegű skálázási megoldásként elismert Optimism jelentős mennyiségű Optimism (OP) tokenjét készül feloldani, a becslések szerint 81 millió dollár körül, ami a forgalomban lévő készlet mintegy 2,5%-át teszi ki. Ez a lépés része a projekt stratégiájának, amelynek célja, hogy fokozatosan felszabadítsa a tokeneket a befektetők és a hozzájárulók számára. Az ilyen token-feloldásokat a piacon gyakran óvatosan kezelik, mivel a megnövekedett kínálat miatt potenciálisan hatással lehetnek a token árára.

Az Optimism (OP) token jelentős növekedést mutatott, közel 25%-kal megugrott az Optimism Foundation által a Bedrock frissítésre tett javaslatot követően. A token teljesítménye feltűnően erős volt, felülmúlva más jelentős kriptovalutákat, például a Bitcoint és az Ethereumot.

Az Optimism (OP) jövője ígéretesnek tűnik a közelgő Bedrock frissítéssel, amelynek célja a tranzakciós díjak és a sebesség javítása, valamint a jövőbeli fejlesztések, például a decentralizált szekvenálás megalapozása. Ez a frissítés potenciálisan az Optimism (OP)-t a legköltséghatékonyabb rollup-megoldássá teheti az Ethereumon. Figyelembe kell azonban venni a közelgő token-feloldást és annak a piacra gyakorolt hatását, mivel ez volatilitást hozhat a token árfolyamába. A tágabb piaci trendek és a Bedrock frissítés fogadtatása szintén döntő szerepet fog játszani az Optimism (OP) pályájának alakításában.

 

Következtetés

A kriptopénzek piacán pozitív tendencia tapasztalható, a Solana (SOL) vezet, és más tokenek, mint az Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT), Uniswap (UNI), Near Protocol (NEAR), Optimism (OP) és ScapesMania erős versenyzőként jelennek meg. 

A ScapesMania kiemelkedik jellegzetes játékkoncepciójával, gyakorlatiasságával és sikeres pénzgyűjtő kampányával. A ScapesManiába való bekapcsolódás, mielőtt az elérhetővé válik a népszerű tőzsdéken, jelentős hozamot hozhat a tőzsdei bevezetés után.

Oldal: https://scapesmania.io/ 

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania 

Telegram: https://t.me/scapesmania 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: