DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Áprilisban újra Drifted.hu Sebesség Fesztivál!

Nem csak nemzetközi, hanem hazai szinten is megkezdődik az autósport-szezon. Itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne nyilvánvalóbb jele, mint a dübörgő motorok és az induló szabadtéri autós rendezvények.

Köztük is a legnagyobb benzingőzös esemény, a tököli Sebesség Fesztivál!

Az ország első nagyszabású családi motorsport-hétvégéjének alapját 2011-as indulása óta a színvonalas drift és gyorsulás kategóriák „kombója” biztosítja. Ehhez az évek során sorban érkeztek a különböző kísérőprogramok és autós találkozók, melyek közül a két legaktívabb hazai tábort sikerül évről-évre megmozdítani.

50420039_2044533602259246_6417913907507101696_o



Az idei két nap is igazi csemegének ígérkezik, mert a Magyar Bajnokságon felül itt kerül megrendezésre a DriftKings Világbajnoki fordulója, továbbá a Nemzetközi PRO, PRO2 és Női Bajnoksága is. Kijelenthetjük, hogy itt ébrednek a téli álmukból a legújabb vasak és a füstre éhes pilóták, akik a Tököli pályán 15 országból kápráztatják majd el a kilátogatókat!

A szombat a versenyprogram már megszokottan a bemelegítésé és a látványos kvalifikációké, de idén is lesz gyorsulási futam, s sokak nagy örömére újra Fritzenfest, a különleges német autók lenyűgöző találkozója.

A Drifted Országos Bajnokság szempontjából a rendezvény fő napja a vasárnap, amely nagyon komoly program-arzenált ígér, lélegzetelállító versenyekkel. Ha mindez nem lenne elég, ezen a napon a japán autók százait vonzó Red Sun Fest is várja a látogatókat, autó szépségverseny és távirányítós autó verseny (RC drift) kíséretében.

A rendezvény részletes programbontását a drifted.hu oldalon!  

Gumifüst, izgalmas és feledhetetlen autóversenyek és változatos programok várják a sebesség szerelmesit kortól függetlenül.

Ne tökölj! Irány Tököl!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: