DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Legyen neked is jakuzzid!

A jakuzzi kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és feltöltődésre, és manapság már nem csak a wellness-szállodákban érhető el. Akár nekünk is lehet otthon jakuzzink, kül- és beltéren egyaránt telepíthető! Cikkünkben minden hasznos információt megosztunk a méltán népszerű medencetípusról!

Mindent az Intex jacuzziról!

Az Intex márka garancia a medence és medence kiegészítők minőségére, hiszen első osztályú gyártmányokat lehet náluk kapni. A jakuzzik választéka is igen nagy, így a választás sem olyan könnyű. A 28428 kódszámú Intex jacuzzi például egy felfújható típus, aminek azonban olyan merev a fala, hogy könnyen megfeledkezhetünk róla, hogy valójában egy felfújt medencében pihenünk. Az úgynevezett Jet befúvók ehhez is telepíthetők, és ami extra, hogy a levegő felmelegítve érkezik a vízbe, így nem kell attól sem tartani, hogy a hideg levegő esetleg lehűti a vizet. Az Intex jacuzzik ráadásul még elektromos vízlágyító rendszerrel is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a vízkövesedés is megelőzhető. A vízkő nagy mértékben tudná károsítani az alkatrészeket, ezáltal a jacuzzi élettartama nő, a vízkő hiányában biztosan hosszú ideig használhatjuk gond nélkül.

 https-_medenceorias.hu_ - 2020 szeptember - Cikk3



Intex jacuzzit egyébként amiatt is érdemes vásárolni, mert a márkához könnyen tudunk alkatrészeket szerezni, ha szükség lenne rá, kisebb és ismeretlen márkák esetében ez sokkal idő- és energiaigényesebb feladat lenne. 

A beszereléshez még csak szakembert sem kell hívni, mivel csupán néhány mozdulattal mi magunk is telepíthetjük pezsgőfürdőnket ott, ahol csak szeretnénk. Jól hangzik, ugye? 

Mit nyújt a jacuzzi? 

A jacuzzi pezsgőfürdők tehát nagy élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt; a család minden tagja élvezni tudja a benne töltött időt. Legyen szó pancsolásról vagy relaxálásról, egy jól kiválasztott jacuzziban csodás lesz eltölteni a megérdemelt pihenés idejét. Vannak 4, akár 6 vagy több főre való medencék, tehát több személy is kényelmesen elfér, ha baráti társasággal együtt szeretnénk használni a jacuzzit. Udvarban, kertben, teraszon, de akár beltéren is beüzemelhetők, tényleg csak a fantáziánk szab határt.

A felfújható típusnál nagy előny, hogy igény szerint változtatható a helye, ha éppen valahová máshová szeretnénk áthelyezni, könnyedén megtehetjük. 

Otthon is lehet wellnessrészlegünk! 

Mint láthatjuk, egyáltalán nem lehetetlen, hogy otthonunkban wellnessrészleget rendezzünk be. A Medence Óriás kínálatában rengeteg termék elérhető, a jakuzzik mellett az ötletes és hasznos strandcikkek is beszerezhetők, amiket akár a pezsgőfürdőben is használhatunk! Eljött a medencés bulik ideje, nyáron kint - télen bent, egész évben élvezhető a jakuzzi!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: