DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

A Mobil Broker kereskedési felület alkalmazásából fakadó előnyök

A Mobil Broker applikáció akkor jelenthet kifejezetten nagy hozzáadott értéket, hogyha az asztali számítógép vagy laptop mellett, illetve helyett okostelefonról is zavartalanul szeretnénk lebonyolítani a tőkepiaci kereskedést.

A bejegyzésben részletesen is megmutatjuk, hogy a platform milyen funkciókon keresztül segíti a dolgunkat, miként támogatja az információszerzést, egyúttal milyen módon kezdhetjük el a használatát.

Ezért lehet hasznos, ha az okostelefonunkról is tudunk kereskedni

Amikor a tőkepiacokon történő hatékony kereskedésről van szó, egyszerűen nem mindig várható el tőlünk, hogy a számítógép mellett ülve intézzük az ügyleteinket. Merthogy a mindennapi teendők bizony időről időre elszakítanak bennünket a laptop vagy az asztali gép közelségéből.

 https-__randomcapital.hu_ - 2020 szeptember - Cikk2



Ettől függetlenül sokszor lehet szükség arra, hogy utazás, nyaralás vagy egy váratlan élethelyzet közben gyorsan tudjunk reagálni a piaci változásokra. Egy fejlett és felhasználóbarát mobiltelefonos applikáció abban segíthet, hogy ezekben a szituációkban is meg tudjuk tenni az eladással, illetve vétellel kapcsolatos lépéseket.

Ezekkel a funkciókkal lehet a hasznunkra a Mobil Broker applikációja

A Mobil Broker esetében egy ingyenesen hozzáférhető, telefonos applikációról beszélhetünk. A segítségével csak egy megbízható okostelefonra lesz szükségünk, és szinte bárhonnan kereskedhetünk, illetve elérhetjük az aktuális árfolyamokat, méghozzá valós időben.

Bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal bíró készülékkel kihozhatjuk belőle a legtöbbet, akár az Android, Windows Phone vagy az iOS operációs platformot részesítjük éppenséggel előnyben.

Annak érdekében, hogy mindez flottul működjön, nagy segítséget jelenthet az applikáció Villámkötés funkciója, az ajánlati könyv, továbbá a grafikonok és friss tőzsdei hírek egyaránt. De szintén komoly hozzáadott értékkel bír a valós idejű árfolyamok nyomon követése vagy az ingyenes árfolyamadatok monitorozása 15 perces késleltetéssel.

További hathatós segítséget jelenthet az eredményes kereskedésben a szerkeszthető értékpapírlista, a tájékozódásban pedig a hírfolyam a legfrissebb tőzsdei hírekről bizonyulhat kimondottan hasznosnak.

Így érhetjük el és kezdhetjük használni a Mobil Broker alkalmazást

Amennyiben el szeretnénk kezdeni a Mobil Broker használatát, Android 4.0 vagy újabb operációs rendszerre lesz lehetőségünk letölteni, méghozzá ingyenesen, egész pontosan a Play Áruházból. Amennyiben Windows Phone 8.1 vagy újabb készülékre tervezzük a használatot, szintén ingyenes lesz a letöltés, mégpedig a Windows Phone Áruházból.

A Mobil Broker az iOS 9.0 vagy újabb készüléken is tökéletesen működik, az elérése pedig az App Store felületén keresztül lehetséges.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: