DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Miért különleges a kemény borítású fotókönyv?

A fotókönyv készítése már önmagában is egy elég fontos dolog az ember életében, így nem meglepő, hogy sokan élnek vele. De miért érdemes egyedi, kemény borítós fotókönyvet készíteni?

A fotókönyv praktikus

A fotókönyv készítése mintegy kiváltja a hagyományos értelemben vett fotóalbumokat. Nem csak azért, mert igenis menő dolog előhívatni a fényképeket, de a fotókönyv tartósabb megoldást nyújt.

Egyrészt nem kell külön fizetni a fényképek előhívásáért és az albumért is, hiszen egyben van ez a kettő.

Mivel egy fotópapír alapú, lapozható könyvről beszélünk, így nem kell attól félni, hogy eltűnik belőle egy-két kép, hiszen ez nem történhet meg a kialakításából adódóan.

https-__www.sooters.hu_ - 2020 március - Cikk4



A másik lényeges tulajdonsága a fotókönyvnek, hogy kézzelfogható, így sokkal komfortosabb lapozni, mint mondjuk egy tableten vagy telefonon pörgetni a képeket, erre pedig az idősebb korosztálynak van szüksége. Arról nem is beszélve, hogy a kisgyerekek mennyire szeretik, hiszen kedves ismerősök köszönnek vissza a képekről. Éppen ezért mindenképp jó ötlet alaposan átgondolni, hogy érdemes-e megtervezni a saját élményeidből álló személyes fotókönyvet.

Az élmények védelme is fontos

A fotókönyv élményekből áll, így a legfontosabb, hogy akár tematikus verziót is alkothatunk, hiszen a Sooters-nél számtalan különféle téma közül választhatunk. Kisgyerek született, esetleg az esküvői képeket rendeznénk el? Egy szép fotókönyvben biztosan a helyükön lesznek a képek.

A jó minőségű fotópapírnak hála az oldalak sokáig szépek maradnak, sőt, ha SuperLab kidolgozással készülnek, akkor lesz csak igazán generációkon átívelő.

Persze a használat következtében érhetik kisebb-nagyobb sérülések a fotókönyvet, amit remekül ki lehet küszöbölni egy kemény borítással. 

Az úgynevezett kemény borító egy bizonyos fokú eleganciát kölcsönöz a fotókönyvnek, ami kifejezetten jól mutat, ha van belőle egymás mellett néhány darab. Emellett persze védelmi funkciót is ellát, hiszen óvja magát a könyvet is. 

Sőt, mivel magunknak tervezzük a fotókönyvet, így ez a kemény borítós darab attól lesz csak igazán különleges, hogy magunknak tervezzük meg mind az első, mind a hátsó borítót. Képek és feliratok egyaránt helyet kaphatnak rajtuk, aminek hasznát vehetjük, ha szép sorban vannak beállítva a polcra, hiszen így a gerincén is megjelenik a címe. 

Ugye milyen okos találmány ez a kemény borítású fotókönyv? Nem csak praktikus, de garantáltan még ajándéknak is tökéletes választás. Ha nem próbáltad még, itt az ideje, hogy megalkosd az első kemény borítású fotókönyvedet!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: