DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Mitől olyan különleges a Szülinapi Újság?

Mikor nincs elegendő ötleted egy frappáns szülinapi ajándékhoz, de mégis valami szuperre vágysz, akkor nagyon jó választás lehet a Szülinapi Újság. Hogy miért? Olvasd el cikkünkben!

Mi ez valójában...

A Szülinapi Újság egy kifejezetten születésnapra kitalált nyomdatermék, ami magába foglalja a születésnapon kiadott, korabeli újságok legfontosabb cikkeit. Ezekből kerül összeállításra egy A/3-as méretű replika, amiben a címoldalon kap helyet egy szülinapi köszöntő, ami hírül adja, hogy megszületett az ünnepelt, sőt, egy kiskori fénykép is jár hozzá. 

Persze igény esetén nem kell beérni ezzel az egy cikkel, hanem többet is lehet bele kérni, de azt azért fontos tudni, hogy senki nem fogja megírni helyetted.

 https___szulinapiujsag.hu_ - 2020 február - Cikk3



… és hogyan készül?

Ez azért is fontos, mert bár sokan szeretnének több egyedi cikket, de ha arról maguknak kell gondoskodni, akkor rögtön nem is annyira lényeges. Az ajándék igazán személyes voltát pedig az adja, hogy a cikkeket saját magunk írjuk, így beleszőhetünk pár fontos és személyre szóló apróságot.

Ahogy említettük, kerül bele egy csecsemőkori fénykép is, ami ha nem áll a rendelkezésünkre, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen ebben az esetben egy kedves, korabeli grafikát választhatunk a cikk mellé. 

Az újság készítésekor az adott dátumon megjelent napilapokat használják fel és azokból készül el, ami akár több újságot is jelent. Ez főleg akkor áll fenn, ha valamilyen okból az adott dátumról kevés vagy éppen nem megfelelő épségű újság maradt fent. Ilyen például a forradalmak, háborúk időszaka, illetve egy bizonyos intervallumban a vasárnapok és a hétfői napok, mert ilyenkor nem csak tv adás, de nyomtatott sajtó sem volt. Persze akkor is előfordulhat, hogy több anyagra van szükség, ha az alap 12 oldalas újság 20 vagy több oldalasra bővül. 

Az újság megrendelése

Maga az újság megrendelése egy roppant egyszerű folyamat, hiszen ha tervezni szeretnénk, csak rá kell nyomni a megrendelés gombra, ami után már indulhat is a folyamat. Amennyiben készen van és minden fontos részt kitöltöttünk, akkor elég csak megrendelni és rövid idő múlva már a kezünkben is tarthatjuk a kész újságot. Persze ha szinte azonnal van szükségünk az újságra, akkor pár óra múlva is átvehető személyesen, hála az S.O.S. szolgáltatásnak. 

Az elkészült újságot át lehet venni személyesen Budapesten vagy postai úton egyaránt. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár az ünnepelt címére is küldethetjük, hogy igazán nagy meglepetést okozzon. Ebben az esetben persze mindig előre kell kiegyenlíteni a számla végösszegét. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a Szülinapi Újság, akkor nincs más hátra, mint megrendelni a te egyedi ajándékodat!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: