DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Nyerj utat Miamiba a NASCAR szezonzárójára

Bejárnád az USA egyik legszínesebb városát, Miamit? Megnéznéd élőben a NASCAR szezonzáróját? A Monsternek köszönhetően egy szerencsés játékos és partnere megnyerhetik ezt a közel kétmillió forint értékű utazást.

76905438f0014a0871e5f6edcecd816a



Két nagyszabású nyereményjátékot is indított Magyarországon a Monster Energy. Az egyikről, a Lewis Hamiltonnal való monacói találkozó lehetőségéről már beszámoltunk, ez viszont még nem minden.

A másik, hasonlóan nagy kaliberű lehetőséget egy Miamiba való utazás jelenti retúr repülővel, négyéjszakányi szállással, belépővel a NASCAR november 16-18-i versenyhétvégéjére és fuvarral a pályáig és vissza. Ennyi idő elég a napfényes floridai város felfedezéséhez és a NASCAR-élmény magunkba szívására is – és ne feledjük, a bajnokság lebonyolítási rendjének köszönhetően egész biztos, hogy ezen a szezonzáró futamon avat majd bajnokot a sorozat.

A játékra való nevezési feltétel nagyon hasonló ahhoz, ahogy a Hamilton-játék is működik. Egy Monster energiaital vásárlása után a számlán található adatokat kell megadni az ezen az oldalon található kitöltőfelületen. Zárásként pedig már csak válaszolni kell arra a kérdésre, hogy miért szeretnénk Miamiba utazni a versenyre, és már lehet is küldeni a jelentkezést. Érdemes alaposan megfontolni a választ, a szabályzatban leírtak alapján ugyanis a legkreatívabb indoklást beküldő kapja majd meg a főnyereményt.

Különbség, hogy ebben a játékban nemcsak egy bizonyos magyarországi üzletlánc vesz részt, hanem bármely magyarországi üzletben vásárolt termékkel le lehet adni az adatokat.

A játék 2018. október 15-én 23:59-kor zárul. A nyeremény és a feltételek részletes leírása megtalálható a játék hivatalos honlapján.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: