DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Játék: Nyerj monacói vezetést és találkozz Hamiltonnal!

Nyereményjátékot hirdetett a Monster a magyarországi F1-rajongók számára: egy szerencsés kiválasztottat és partnerét elreptetik Monacóba, ahol találkozhatnak Lewis Hamiltonnal és egy Mercedes-AMG-t is kipróbálhatnak.

26d793d9e575b8cb55d93d5290d82c6f



2 300 000 forint összértékű utazást és élményprogramot kínál a Monster Energy egy magyarországi szerencsésnek. A díj egy két főre szóló repülőút Magyarországról Monacóba, kétéjszakás szállással, amelybe beletartozik egy a hercegség utcáin zajló tesztvezetés egy Mercedes-AMG modellben a márka egy oktatójának segítségével, valamint egy találkozó és beszélgetés a Monacóban élő négyszeres Formula-1-es világbajnokkal, Lewis Hamiltonnal.

A nyereményjátékban való részvételhez mindössze egy 500 ml-es Monster energiaitalt kell vásárolni bármely magyarországi Spar vagy Interspar üzletben, és be kell írni a számlán található adatokat az ezen a weblapon található kitöltőmezőkbe a saját személyes adatokkal együtt. Zárásként pedig már csak le kell írni, hogy mi lenne az a kérdés, amit elsőként feltennétek Hamiltonnak, ha találkoznátok vele. A szerencsés nyertesnek lehetősége is lesz ezt megtenni!

Az Élj úgy, mint Lewis elnevezésű játék 2018. október 1-jén, hétfőn 23:59-kor zárul. A nyeremény és a feltételek részletes leírása megtalálható a játék hivatalos honlapján.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: