Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

leintés

Megint hibáztak a szervezők, változott a Japán Nagydíj végeredménye

Az utóbbi években többször is megtörtént, hogy valami nem stimmelt a kockás zászlós jelzéssel a Formula-1-ben. Japánban is rövidült a versenytáv egy körrel, így változott a pontszerzők névsora.

részletek

Villeneuve: Hamilton szavai nem voltak őszinték

Lewis Hamilton nagy szerencsével nyerte meg a Bahreini Nagydíjat, majd motiváló szavakat mondott Charles Leclerc-nek. Az 1997-es világbajnok szerint viszont csak megjátszotta magát a kameráknak.

részletek

Felülbírálnák a kockás zászlós rendszert

Kanadában az egyik beszédtémát a téves leintés szolgáltatta, ugyanis Winnie Harlow egy körrel hamarabb lengette meg a verseny végét jelző kockás zászlót. Az FIA már az alternatívákon töri a fejét.

részletek

Vettel inváziótól tartott a téves leintésnél

Veszélyesnek és kockázatosnak tartják a versenyzők az F1-es Kanadai Nagydíj végén történt kínos bakit a kockás zászlóval. Ricciardo a legnagyobb vesztes, a szupermodell szerint nem ő hibázott.

részletek

Egy szerencsés néző intheti le idén az Osztrák Nagydíjat

Július 7. és 9. között rendezik meg idén az Osztrák Nagydíjat a Red Bull Ringen, ami természetesen a bikák hazai versenye. Számos különlegességgel próbálnak kedveskedni a nézőknek, például egy kiválasztott szerencsés intheti le a futamot.

részletek
Olvastad már?