Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Volkswagen

Menetpróba - Volkswagen Polo Style 1,0 DSG

A német kisautó ékes példája a hazai autóárak elszabadulásának és annak, hogy milyen a kategória legjobb minőségű beltere.

részletek

ID. AERO: A Volkswagen első tisztán elektromos limuzinja

Menetdinamika, erő és színtiszta aerodinamika: ID. AERO. Június 27-én, Kínában tartott világpremierjével a márka első globális, tisztán elektromos limuzinjáról szolgált előzetes benyomásokkal a Volkswagen. A leendő újdonságot a felső-középkategória limuzinjainak piaci szegmensében tervezik kínálni. Progresszív, stílusos és aerodinamikus formavilága bőséges belső térkínálatról gondoskodik. A kínai sorozatgyártású változat várhatóan 2023 második felében érkezik a piacra, s ugyancsak 2023-tól tervezi a Volkswagen egy európai szériamodell emdeni gyártását.

részletek

Két „Obi-Wan Kenobi” ihlette ID. Buzz érkezik

Két igazán különleges „Obi-Wan Kenobi” ihlette Volkswagen ID. Buzz is látható volt az idei Star Wars Celebration rendezvényen a kaliforniai Anaheimben (május 26–29.), a Volkswagen márka és az új, május 27-én a Disney+ streaming platformon debütált sorozat jelenlegi együttműködésének részeként. Az ID. Buzz „Light Side Edition” és az ID. Buzz „Dark Side Edition” bemutatójárművek, az Erő világos és sötét oldalát testesítik meg a Star Wars rajongók számára izgalmas és szemet gyönyörködtető látványvilággal.

részletek

Jubileumi modell: A Golf R „20 Years”

20 éves a Golf R – A Golf R 2002 óta a Volkswagen modellkínálatának része, a márka pedig különleges exkluzív modellváltozattal ünnepli ezt a mérföldkövet: a Golf R „20 Years”1 júniustól bővíti a modellpalettát, és exkluzív felszereltségével tűnik ki.

részletek

Új taggal büszkélkedhet az ID. család

SUV coupé modellel bővül a Volkswagen tisztán elektromos meghajtású ID. portfóliója, Magyarországon is megjelent az ID.5 és az összkerékhajtású, sportosabb kivitel, az ID.5 GTX. A coupé formával a modell nemcsak az elektromos kínálatot szélesíti, hanem egy új piaci szegmensbe is bevezeti a Volkswagen márkát.

részletek

Már rendelhető a az ID. Buzz

Május 23-tól indul az előértékesítés, azaz már elérhető a Volkswagen Haszonjárművek konfigurátorában a márka új, tisztán elektromos kisbusza és áruszállítója, a Volkswagen ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo. A mától rendelhető új modell a Volkswagen Haszonjárművek legendás modellje, a T1-es előtt hajt fejet.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Arteon Shooting Break R4 Motion

Wolfsburg legdögösebb modelljét már többféle motorral és mindkét karosszériával próbára tettük. Most a legjobb menetteljesítményeket produkáló változat következik.

részletek

Szenzáció: a Volkswagen ID. R az AMTS-en

Nem ez az első alkalom, hogy ritka tanulmányok és koncepciók, vagy akár legendás versenygépek jelenjenek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. Az idei felvonás e tekintetben különösen izgalmas lesz, hiszen a kiállításra érkezik a világ egyik legdurvább elektromos versenyautója is!

részletek

Horner: A pénz döntő faktor lesz

Christian Horner szerint logikus lenne a Porsche-szerződés, de még korai erről beszélni, azt viszont nem szeretné, hogy a régi csapatok fizessenek azért, hogy újak érkezzenek a sportágba.

részletek

Az Astont veheti meg a Volkswagen?

Exkluzív információkból raktuk össze a képet arról, hogy mi is zajlik a német márkánál és forrásaink szerint egy meglepő fordulattal akár Lawrence Stroll csapatát is megvásárolhatja a cég.

részletek

Ismét bejárja az országot a Volkswagen: startol a 2022-es Volkswagen Roadshow

Kezdetét vette az idei Volkswagen Roadshow, Volkswagen modellekkel telnek meg az utak április 22-től november 2-ig országszerte. A Volkswagen márka idén párhuzamosan két országjárást is indít, országszerte 22 kereskedésben próbálhatók ki a márka eHybrid és R modelljei: olyan különleges autók, melyekkel nem minden nap találkozunk.

részletek

Zöld jelzést kapott, de kivár az Audi és a Porsche

A Volkswagen felsővezetése gyakorlatilag rábólintott az F1-es tervekre, a két márka ugyanakkor megvárja a 2026-os motorformula véglegesítését – derült ki a rövid közleményükből.

részletek