Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Vitara

Frissült és okosodott – Suzuki Vitara 1,4 Boosterjet

Az új színek mellett a legfontosabb változás hazánk kedvenc szabadidő-autójánál, hogy már csak turbómotorokkal érhető el. Így megérkezett mellé a bizalomépítő 3+7 éves garancia is.

részletek

Ráncfelvarráson esett át a Suzuki Vitara

Hétfőn mutatták be a megújult Suzuki Vitarát, amelynek külső és belső megjelenése egyaránt kifinomultabbá és stílusosabbá vált. Az összkerékmeghajtású, 1.4-es turbó motorral ellátott, belső látványelemekkel tarkított autóra a Magyar Suzuki kiterjesztett garanciát vállal.

részletek

Hamarosan érkezik a megújult Suzuki Vitara

Már nem kell sokat várnunk a megújult Suzuki Vitarára, ugyanis a továbbfejlesztett modell idén ősztől a hazai vásárlók számára is elérhető lesz. Az új Vitara elődjének izgalmas és stílusos továbbgondolása: Magyarország legnépszerűbb, egyben a Suzuki legsikeresebb modellje számos új biztonsági funkcióval érkezik.

részletek

A magyar Suzuki rekorddal zárta az évet

Esztergom, 2018. január 2. – 15161 regisztrált autóval a Suzuki a 2016-os eredményeket felülmúlva 2017-ben újabb rekordot döntött Magyarországon, így piacvezetőként 13,04 százalékra növelte részesedését a hazai személyautó-piacon. Az új Ignissel és új Swifttel bővülő kereskedelmi választék mellett, a siker elsősorban a népszerű hazai gyártású modellek értékesítésének, valamint a folyamatosan növekvő flottaeladásoknak köszönhető.

részletek

Menetpróba - Suzuki Vitara GLX 1,6 D 4WD 6MT

A hazai SUV eladási listák éllovasának dízel kivitelét teszteltük, majd a legfürgébb benzines verziót is kipróbáltuk. Mindkét típus turbós, négykerék-hajtású és az árlisták tetején helyezkedik el.

részletek

Vitarát kaptak az esztergomi tűzoltók

Vadonatúj Suzuki Vitara gépkocsi segíti ezentúl az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság munkáját. Az autót a tűzoltók kiemelt káreseményekhez történő kivonuláshoz, tűzoltás-vezetői járműként fogják használni.

részletek

A rendőrök Suzukikkal üldözik a rosszfiúkat

A rendőrség és a Magyar Suzuki Zrt. régi keletű együttműködése keretében a hatóság újabb Suzuki Vitarát állíthat szolgálatba Esztergomban. A társaság egy vadonatúj járművet adott használatba a rend helyi őreinek, akik azonnal ki is próbálták a városi terepjárót.

részletek

A Vitara lehet a Suzuki sikerének záloga

Az európai, így a hazai piaci igények változása a hazai értékesítésen is érezteti hatását. A Vitara márciusi bevezetése óta a Suzuki ismét megszerezte vezető pozícióját a magyar gépjárműpiacon, hiszen piaci részesedése az év kilencedik hónapjában 14,8 százalékra nőtt.

részletek

Orbán Viktor indította be az első új Suzuki Vitarát

A minden ízében új Vitara sorozatgyártásának megkezdésére az esztergomi gyárban Orbán Viktor magyar miniszterelnök adta meg a jelet az autó hivatalos beindításával.

részletek
Olvastad már?