DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Vásárlás

Milyen egy jó munkaasztal?

Ahhoz, hogy jó munkát végezzünk, egy megfelelő helyre is szükségünk van hozzá, ebben tud segíteni egy munkaasztal. Egy jó munkaasztal tartós, strapabíró, ha pedig kültéren is használni szeretnénk, akkor nem árt, ha az elemeknek is ellenáll.

részletek

Az Aston nem véletlenül vesz át kevesebb részt a Mercedestől

2020-ban mindenkit sokkolt az akkor még Racing Point néven induló istálló, amikor gyakorlatilag az előző évi Mercedes tökéletes másolatát küldte pályára. Idén ez máshogy lesz.

részletek

Ezek a magyarok kedvenc új autói

Jelentős átrendeződések zajlanak a zsugorodó és dráguló hazai újautó-piacon. A legfrissebb eladási toplisták szerint 2021 látványos változásokat hozott: az élmezőnyből kiszorult több, évtizedek óta betonstabil pozíciót elfoglaló márka és modell. De nemcsak ez lehet meglepő sokak számára, hanem például az is, hogy a drága prémiumautók vásárlása valósággal szárnyal.

részletek

Az autósok többsége nem kéri vagy nem használja a biztonsági extrákat

Hiába választhatnak az autóvezetők ma már számos olyan biztonsági extrát, amely segíti a könnyebb vezetést és a balesetmentes közlekedést, a többség költséghatékonyság, illetve információhiány miatt nem él ezekkel a lehetőségekkel – derül ki a Magyar Suzuki reprezentatív felméréséből. A légzsák, az ABS, a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági opciók azok, amelyeket a hazai autósok a legfontosabbnak tartanak, ezeket nagy arányban használják is. Másról azonban a többség még nem is hallott.

részletek

Fenntarthatóság, megbízhatóság, korral változó színpreferencia - Így választunk autót

Fontos a fenntarthatóság és az autó megbízhatósága, korunk előrehaladtával a világosabb színeket kedveljük, vezetés közben sokat káromkodunk és szeretünk nevet adni az autónknak – derült ki az FCA Central and Eastern Europe több mint 1500 fős felméréséből, amelyet a hazai autóvásárlási és -használati szokásokról készítettek. Az eredményeket szakértők kommentálják.

részletek

Megbízható használt autót keres? Íme, a tavalyi év legjobb és legrosszabb márkái

Minél idősebb gépkocsit vásárolunk, annál kritikusabbá válik a megbízhatóság kérdése. Egyedi eltérések persze mindig akadhatnak, de a brit What Car Magazin 23 ezer olvasót érintő, éves monstre felmérése alapján vannak márkák, amelyeknél nehéz mellényúlni – és sajnos olyanok is, amelyeknél eléggé nagy a meghibásodás valószínűsége.

részletek

Online vásárlótérben erősít a magyar autópiac egyik főszereplője

Tíz évvel ezelőtt az online vásárláshoz még nagyon bizalmatlanul álltak a potenciális vásárlók, s habár az elfogadottság mértéke egyre nőtt, az igazi robbanást a 2020-as év hozta el. A koronavírus hatására ugyanis az e-kereskedelem sosem látott számokat produkált: nem csak az értékesítési számok ugrottak meg, de olyan szektorok is beléptek az online vásárlótérbe, akikről korábban elképzelni se tudtuk volna. Ilyen az autópiac is.

részletek

Okos funkciók, amik nélkül már nem is veszünk autót

A Z és α generáció számára természetes, hogy életük minden pillanatát meghatározza a digitalizáció. Az X és Y generáció már kevésbé érintett ebben, ugyanakkor az egyértelműen látszik, hogy ha autóvásárlásról van szó, akkor már ők is több „okos igényt” fogalmaznak meg a választottal szemben. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre manapság, és ezeknek mik az előnyeik, hátrányaik? Az ország legszélesebb autómárka-kínálatát egy helyen értékesítő vállalat összegyűjtötte mindezt.

részletek

Hogyan lesz autójuk a fiataloknak?

A fiatalok 28 százalékának van autója, és közel ugyanennyien, 23 százalékuk tervezi azt, hogy autót vásárol a következő 3 évben - derül ki a K&H ifjúsági indexéből. Az autóvásárlást tervezők 63 százaléka saját forrásból oldaná meg a beruházást, 28 százalék azonban legalább a felét hitelből fizetné. Ez utóbbi rekordértéket jelent a felmérés történetében. Az autóvásárlást átlagosan havi 35 ezer forintos fix törlesztésű hitelből finanszírozzák a K&H-nál az érintettek.

részletek

Egy igazán univerzális táska

Minden bizonnyal egyetértésre találok nálad is azzal, kedves olvasó, hogy minden nő szekrényének a mélyén kell, hogy lapuljon egy kicsi, fekete… táska. Egy táska, ami minden alkalomra megfelel, legyen szó egy elegáns eseményről vagy épp egy sportos megjelenésről. Egy olyan univerzális darab, amit kedvedre kombinálhatsz bármivel, a végeredmény garantáltan tökéletes lesz. Ha még nem találtad meg ezt a táskát, mi bemutatunk neked egy ideálisat.

részletek

Sajtó: Felvásárolják a Saubert

Tavaly áprilisig úgy tűnt, hogy a svájci istálló a Hondával lép házasságra, ám végül a vezetőségváltás teljesen más irányt hozott. A legújabb hír szerint az Alfa Romeo megveheti a Saubert.

részletek

Hogyan vásároljunk biztonságosan az interneten?

Érdemes átnézni ezeket a dolgokat a nagy karácsonyi roham előtt - hogyan, honnan és mit érdemes rendelni, mik a legfontosabb tudnivalók egy online vásárlás előtt.

részletek