DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

TimGábor

Tim Gábor megérkezett a Clio Cup Europe élmezőnyébe

A vanyarci születésű hétszeres bajnok Tim Gábor a Hungaroringen már belekóstolt Európa legnagyobb és legerősebb márkakupájába, ahol már a top10-ben versenyzett. Újra lehetősége volt a bajnoksághoz csatlakozni, a 40 fős mezőnyben a második futamon ötödik lett a Red Bull Ringen a 14. helyről rajtolva. Ezzel letette névjegyét a bajnokságban. 2023-ban már teljes szezont futna, amennyiben talál partnereket, szponzorokat ehhez.

részletek

A szurkolók ismét a kampány vége előtt összerakták Tim Gábor költségvetését

Folytatódik Tim Gábor szereplése a Clio Cup Europe-ban, a Red Bull Ringen állhat rajthoz a szurkolói közösségi adományozásnak köszönhetően.

részletek

Tim Gábor újra Clio Cup Europe versenyen indulna a Red Bull Ringen

A hétszeres bajnok Tim Gábor idén már rajthoz állt Európa legnagyobb mezőnyével futó Clio Cup bajnokságban. Mivel támogatói nem voltak az idei évre, közösségi adomány gyűjtés segítségével tudta összerakni az anyagi hátterét és rajthoz állt a Hungaroringen a Clio Cup Europe versenyén. Az első versenyen kilökték, de a második futamon már sikerült jól szerepelnie, a kilencedik lett a magyar futamon.

részletek

Tim Gábor kilencedik hellyel mutatkozott be a Clio Cup Europe-ban

Tim Gábor hétszeres bajnok autóversenyző az idei évre nem talált magának ülést, így egy másik utat választott, hogy támogatókat találjon. Egy hónapos kampánnyal, közösségi adományokból sikerült rajthoz állnia a Hungaroringen, a Clio Cup Europe magyarországi hétvégéjén. Az első szabadedzésen jól szerepelt, de a technikával meggyűlt a baja, az autóból folyamatosan tűnt el az erő. Végül vasárnap, a második futamra sikerült a hibákat orvosolni, ahol egészen a 9. helyig sikerült előre jönnie a 26 fős mezőnyben.

részletek

Sikerrel járt Tim Gábor adománygyűjtő kampánya

A vanyarci, hétszeres bajnok autóversenyző karrierje során először jött el olyan év, mikor nem tudott versenyautóba ülni. Menedzserével hiába próbált támogatást szerezni, és hiába várták a pilótát több nemzetközi bajnokságba, ez az év úgy tűnt, hogy versenyzés nélkül fog eltelni. Végül többek biztatására közösségi adományozásba kezdtek és a szurkolók a kitűzött cél közel dupláját adták össze. A támogatásoknak köszönhetően Tim Gábor így július 9-10-én már a Hungaroringen veszi fel újra a sisakját, Európa legnagyobb mezőnyével futó Clio Cup Europe bajnoksághoz csatlakozik.

részletek

A kampány felére összeadták a rajongók Tim Gábor költségvetését

A magyar autósport valószínűleg első közösségi adományozását indította el a hétszeres bajnok Tim Gábor és menedzsere, melyre azért szorultak, mert a vanyarci pilóta két Swift Cup Europe bajnoki cím után 2022-re nem talált ülést. Hiába próbálkozott több nemzetközi sorozatban megállapodást kötni, nem sikerült erős támogatókat találniuk. A rajongói már többször jelezték, hogy segítenének, és komolyan is gondolták. A kampány a feléhez ért és máris összegyűjtötték a megcélzott összeget.

részletek

Már a szükséges pénz bő 70%-át összedobta a közösség Tim Gábornak

Úgy tűnik, hogy a szurkolók és kisebb-nagyobb támogatók segítségével összejöhet a szükséges háttér és a népszerű pilóta ott lehet a Clio Cup Europe hungaroringi állomásán.

részletek

Tim Gábor közösségi adományozással indulna a Hungaroringen a Clio Cup Europe-ban

Tim Gábor 2021-ben megnyerte sorozatban másodszor is a Swift Cup Europe sorozatot, mellyel a karrierje hetedik bajnoki címét zsebelte be. 2022-re több komoly ajánlata is volt nemzetközi sorozatokban induló csapatoktól, de nem sikerült tőkeerős partnereket találnia, és a saját anyagi háttere közel sem volt elég ahhoz, hogy rajthoz álljon. Most a közösségi adományozás segítségével próbálna szerencsét Európa legnagyobb mezőnyével futó márkakupájában, a Clio Cup Europe-ban, melynek negyedik fordulóját július 9-10-én a Hungaroringen rendezik.

részletek

2021-ben is bajnok, ez már hetedik trófeája Tim Gábornak

Az FIA Swift Cup Europe bajnokságban tért vissza a raliból pályaautózáshoz Tim Gábor 2020-ban, ahol rögtön bajnoki címet is szerzett. 2021-ben folytatta a sorozatban, és ugyan nehezebb idénye volt, végül mégis 50 pontos előnnyel zárta a bajnokságot. Ezzel már hétszeres bajnokká avanzsált a vanyarci pilóta.

részletek

Tim Gábor: Karnyújtásra a hetedik bajnoki cím

Tim Gábor kezében már félig ott van a karrierjének hetedik bajnoki trófeája, már csak két versenyt kell teljesítenie a csehországi Brno pályán és megszerezheti az FIA Swift Cup Europe 2021-es bajnoki címét.

részletek

Tim Gábor: Egy győzelem és két felejthető verseny Lengyelországban

Az FIA Swift Cup Europe idei negyedik hétvégéjére Lengyelországban, a Poznan versenypályán került sor. A bajnoki tabella élén álló Tim Gábor 25 pontos előnnyel érkezett a hétvégére, esélye volt ezt az előnyt növelni. Az első versenyen negyedik lett, a második futamot megnyerte, majd az utolsó versenyen kilökték.

részletek

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az osztrák Salzburgringen rendeztek az elmúlt hétvégén. Már az első versenyen nagy hátrányba került egy baleset miatt, de végül sikerült szépítenie, sőt a záró harmadik versenyt meg is nyerte.

részletek