Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

TimGábor

Tim Gábor kilencedik hellyel mutatkozott be a Clio Cup Europe-ban

Tim Gábor hétszeres bajnok autóversenyző az idei évre nem talált magának ülést, így egy másik utat választott, hogy támogatókat találjon. Egy hónapos kampánnyal, közösségi adományokból sikerült rajthoz állnia a Hungaroringen, a Clio Cup Europe magyarországi hétvégéjén. Az első szabadedzésen jól szerepelt, de a technikával meggyűlt a baja, az autóból folyamatosan tűnt el az erő. Végül vasárnap, a második futamra sikerült a hibákat orvosolni, ahol egészen a 9. helyig sikerült előre jönnie a 26 fős mezőnyben.

részletek

Sikerrel járt Tim Gábor adománygyűjtő kampánya

A vanyarci, hétszeres bajnok autóversenyző karrierje során először jött el olyan év, mikor nem tudott versenyautóba ülni. Menedzserével hiába próbált támogatást szerezni, és hiába várták a pilótát több nemzetközi bajnokságba, ez az év úgy tűnt, hogy versenyzés nélkül fog eltelni. Végül többek biztatására közösségi adományozásba kezdtek és a szurkolók a kitűzött cél közel dupláját adták össze. A támogatásoknak köszönhetően Tim Gábor így július 9-10-én már a Hungaroringen veszi fel újra a sisakját, Európa legnagyobb mezőnyével futó Clio Cup Europe bajnoksághoz csatlakozik.

részletek

A kampány felére összeadták a rajongók Tim Gábor költségvetését

A magyar autósport valószínűleg első közösségi adományozását indította el a hétszeres bajnok Tim Gábor és menedzsere, melyre azért szorultak, mert a vanyarci pilóta két Swift Cup Europe bajnoki cím után 2022-re nem talált ülést. Hiába próbálkozott több nemzetközi sorozatban megállapodást kötni, nem sikerült erős támogatókat találniuk. A rajongói már többször jelezték, hogy segítenének, és komolyan is gondolták. A kampány a feléhez ért és máris összegyűjtötték a megcélzott összeget.

részletek

Már a szükséges pénz bő 70%-át összedobta a közösség Tim Gábornak

Úgy tűnik, hogy a szurkolók és kisebb-nagyobb támogatók segítségével összejöhet a szükséges háttér és a népszerű pilóta ott lehet a Clio Cup Europe hungaroringi állomásán.

részletek

Tim Gábor közösségi adományozással indulna a Hungaroringen a Clio Cup Europe-ban

Tim Gábor 2021-ben megnyerte sorozatban másodszor is a Swift Cup Europe sorozatot, mellyel a karrierje hetedik bajnoki címét zsebelte be. 2022-re több komoly ajánlata is volt nemzetközi sorozatokban induló csapatoktól, de nem sikerült tőkeerős partnereket találnia, és a saját anyagi háttere közel sem volt elég ahhoz, hogy rajthoz álljon. Most a közösségi adományozás segítségével próbálna szerencsét Európa legnagyobb mezőnyével futó márkakupájában, a Clio Cup Europe-ban, melynek negyedik fordulóját július 9-10-én a Hungaroringen rendezik.

részletek

2021-ben is bajnok, ez már hetedik trófeája Tim Gábornak

Az FIA Swift Cup Europe bajnokságban tért vissza a raliból pályaautózáshoz Tim Gábor 2020-ban, ahol rögtön bajnoki címet is szerzett. 2021-ben folytatta a sorozatban, és ugyan nehezebb idénye volt, végül mégis 50 pontos előnnyel zárta a bajnokságot. Ezzel már hétszeres bajnokká avanzsált a vanyarci pilóta.

részletek

Tim Gábor: Karnyújtásra a hetedik bajnoki cím

Tim Gábor kezében már félig ott van a karrierjének hetedik bajnoki trófeája, már csak két versenyt kell teljesítenie a csehországi Brno pályán és megszerezheti az FIA Swift Cup Europe 2021-es bajnoki címét.

részletek

Tim Gábor: Egy győzelem és két felejthető verseny Lengyelországban

Az FIA Swift Cup Europe idei negyedik hétvégéjére Lengyelországban, a Poznan versenypályán került sor. A bajnoki tabella élén álló Tim Gábor 25 pontos előnnyel érkezett a hétvégére, esélye volt ezt az előnyt növelni. Az első versenyen negyedik lett, a második futamot megnyerte, majd az utolsó versenyen kilökték.

részletek

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az osztrák Salzburgringen rendeztek az elmúlt hétvégén. Már az első versenyen nagy hátrányba került egy baleset miatt, de végül sikerült szépítenie, sőt a záró harmadik versenyt meg is nyerte.

részletek

A bajnoki tabella élére állt Tim Gábor

A hazai, Hungaroringen megrendezett első hétvége után Tim Gábor a bajnokság második helyén érkezett az ausztriai Red Bull Ringre, ahol az FIA Swift Cup Europe idei második fordulóját rendezték. A második hétvégén tovább gyarapodott a mezőny, közel harminc autó várta a két versenyt. A hatszoros bajnok Tim mindkét versenyen dobogóra állt és vezeti a bajnokságot.

részletek

Három dobogóval indult a szezon Tim Gábornak

Tim Gábor 2020-ban megnyerte az FIA Swift Cup Europe nemzetközi sorozatot, így az idei évben a címvédés lehet számára az egyetlen opció. A hatszoros bajnok versenyző dolgát új csapatok és új pilóták nehezítették meg az első hétvégén, melyet a Hungaroringen rendeztek. A regnáló bajnok mindhárom versenyen dobogóra állt, egy harmadik és két második helyet szerzett.

részletek

Tim Gábor: Felkészültünk a 2021-es szezonra

Tim Gábor 2020-ban az utolsó pillanatban, gyakorlás nélkül állt rajthoz a Swift Cup Europe bajnokságban. 4 év kihagyás után tért vissza a pályaautózáshoz, de ez nem látszódott a teljesítményén, egész évben dominált és végül megnyerte a bajnokságot. Idén a bajnoki cím megvédésére készül.

részletek