Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

TörökRali

Neuville kezében a Török Rali, Tanak kiesett

A világbajnok már a mai első szakaszon kiállni kényszerült, Sebastien Loeb továbbra is parádés, a győzelem viszont Thierry Neuville-nek áll - Sebastien Ogier-nek gondjai voltak.

részletek

WRC: A visszatérő Loeb vezet Törökországban

A kilencszeres világbajnok január óta nem indult sehol, de két szakasz után most vezeti a Török Ralit - a címvédő Ott Tanak nem kezdett jól, Sebastien Ogier és Thierry Neuville viszont igen.

részletek

Feléledtek Ogier vb-reményei

Azzal, hogy Sebastien Ogier a Török Rali zárónapján jó fél percre tudta hizlalni előnyét, és nyert, a vb-éllovas Ott Tanak pedig kiesett, kevesebb mint felére csökkent a francia hátránya a tabellán.

részletek

Minimális a különbség Ogier és Lappi között

Kiválóan sikerült Sebastien Ogier szombatja, így az élre ugrott a Török Rali napi penzumjának teljesítése után - igaz, az előnye szinte mérhetetlen, mindössze két tized Esapekka Lappi előtt.

részletek

Török Rali: újabb kettős győzelem a Toyotának

Az embert és gépet próbáló Török Rali után, három futammal az idei évad vége előtt a Toyota átvette az első helyet a rali világbajnokság konstruktőri versenyében, a TOYOTA GAZOO Racing idén legeredményesebb pilótája, Ott Tanak pedig a második helyen áll a pilóták versenyében, Ott Tanaknak és Jari-Matti Latvalának köszönhetően ugyanis a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team szerezte meg az első és a második helyet is a Török Ralin. Jóllehet a Finn Rali és a Német Rali után sorozatban ez a csapat harmadik dupla dobogója és Tanak harmadik első helye, ez az első, hogy a dobogó két legfelső fokára állhatott fel a csapat.

részletek
Olvastad már?