Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Szabadedzés

Gyorsan elfüstölt az új Mercedes-motor

Ijesztően gyorsan tönkrement Sergio Perez autójában az újfejlesztésű Mercedes-erőforrás. A mexikói Belgiumban még megússza büntetés nélkül, de Monzában jó eséllyel hátulról indul majd.

részletek

Verstappen autójával gondok adódtak

Max Verstappen közel sem tudott mindent kihozni magából és az autójából a pénteki szabadedzéseken. Igaz letekert motorral, problémákkal küszködve is versenyképesnek tűnik Spában.

részletek

Fölényben a Ferrari a második edzésen is

Péntek délután Leclerc zárt az első helyen Vettelt megelőzve a Belga Nagydíjon: a két Mercedes lemaradása már 0,8 másodpercet tett ki. A Racing Point gyors volt, majd kigyulladt Perez alatt.

részletek

Így zajlott a Belga Nagydíj második szabadedzése

Egy rövid szünet után újra benépesíti az F1 mezőnye a versenynaptár leghosszabb pályáját, következik a Belga Nagydíj második szabadedzése. Nézzük, mire képes a mezőny a Mercedes ellen.

részletek

Vettel nyitott az élen, Hamilton szenvedett Spában

Ferrari, Red Bull, Mercedes sorminta alakult ki az F1-es Belga Nagydíj első szabadedzésén. A vörösök erősnek tűnnek, Albon meggyőzően debütált a Red Bullnál, Hamilton birkózott az autójával.

részletek

Nincs más megoldás az olaj feltakarítására

Szürreális perceket hozott a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, amikor a korábban kifolyt olajra szórt cementporon áthajtottak a pilóták és hatalmas porfelhőt húztak maguk után.

részletek

Hamilton csak ezredekkel Verstappen előtt

Rendkívül izgalmas kvalifikáció előtt állunk a Magyar Nagydíj szombati napján, a harmadik szabadedzésen Hamilton és Verstappen is megdöntötte a pályacsúcsot és a Ferrari sincs messze.

részletek

Így zajlott a nagyon szoros 3. magyar gyakorlás!

Tegnap az esős idő miatt az átlagoshoz képest jóval kevesebb érdemi körözés zajlott, így nagy tumultusra volt kilátás a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, hogy behozzák azt a munkát, amit az eső elmosott.

részletek

A Ferrarinál végre beválnak az új fejlesztések

Magyarországra is frissített alkatrészeket hozott a Scuderia és egyelőre Vettel és Leclerc is úgy érzi, beválnak az újítások. Nem mentek rá még a köridőre, nagyon fontos lesz a harmadik edzés.

részletek

Bottas motorja megbolondult, kicserélték

Valtteri Bottas gyakorlatilag semmilyen érdemleges munkát nem végezhetett pénteken, mert Mercedes-motorjával gondok léptek fel, óvatosságból kicserélték, de a büntetést megússza a finn.

részletek

A Mercedes nyomában a riválisok a Magyar Nagydíj első edzésén

Három különböző csapat foglalta el az első három helyet a Magyar Nagydíj péntek délelőtti edzésén. Lewis Hamilton lett az első, de két tizeden belül követte őt Max Verstappen és Sebastian Vettel a nedves Hungaroringen.

részletek

Vizes-száraz volt az első szabadedzés

Nem titok, számunkra a szezon legjobban várt versenye következik. Az akció péntek délelőtt indul: kövessétek a nyitó szabadedzés eseményeiről beszámoló, folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünk!

részletek
Olvastad már?