Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Szabadedzés

A katari siker után Alonso ismét remek tempót talált

A kétszeres világbajnok spanyol és az egész Alpine istálló elégedett lehetett a pénteki edzések után, sikerült egészen remek beállításokra lelni, így Alonso joggal lehet bizakodó.

részletek

Ez volt a Sao Pauló-i Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk a Sao Pauló-i Nagydíj második szabadedzésén, ami a megbolygatott sprintes menetrend miatt most bizony szombaton van. Egy óra gyakorlást még kapnak a csapatok a mai főfogás előtt.

részletek

Sajtó: Jövőre minden pilóta kihagyhat egy-egy szabadedzést

Német sajtóértesülések szerint 2022-től bevezetésre kerül, hogy az év során minden istálló összesen kétszer, fiatal pilótával kell, hogy teljesítse az első szabadedzést egyik autójával.

részletek

Rossz hír Hamiltonnak, Perezben még bőven maradt tartalék

A pénteki második szabadedzésen Max Verstappen és a két Mercedes mögött Sergio Perez végzett negyedikként. A mexikói azonban elárulta, lesz még jobb is a tempója, ami rossz hír Hamiltonéknak.

részletek

Így zajlott a második mexikói szabadedzés

Az első tréningen 123 ezred választotta el egymástól az első hármast a Mexikóvárosi Nagydíjon, de vajon kinél lesz az előny a pénteki nap végén? Tartsatok velünk a délutáni egyórás gyakorlás során!

részletek

Ez volt az USA Nagydíj utolsó gyakorlása

Az este 11 órakor kezdődő időmérő edzés előtt még egy egyórás gyakorlás áll a pilóták rendelkezésére Austinban. Kövessétek velünk a harmadik szabadedzést, ahol kiderül, hogy a Red Bull vagy a Mercedes érezheti magát nyeregben a kvalifikáció előtt.

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj első szabadedzése

Tartsatok velünk az első szabadedzésen, mely ezúttal esti program, hiszen a következő forduló helyszíne az Egyesült Államok. Két éve járt itt utoljára a mezőny, nem kizárt néhány meglepetés.

részletek

Vettel szeretné, ha esne az eső

Egyik pénteki edzésen sem került a legjobb tízbe az Aston Martin, így hiába szerepelt tavaly szenzációsan az akkor még Racing Point néven induló istálló, száraz pályán esélytelennek tűnnek Vettelék.

részletek

Így zajlott az Orosz Nagydíj második edzése

A délelőtti tréning a Mercedesek vezetését hozta, de vajon mi lesz a helyzet péntek délután Szocsiban? Tartsatok velünk a második hatvanperces gyakorlás során is!

részletek

Orosz Nagydíj, első szabadedzés

Az Európában megszokottaknál korábbi kezdési időpontokkal jön a szezon 15. fordulója Szocsiban. Kövessétek velünk az első 60 perces tréning történéseit!

részletek

Olasz Nagydíj, második edzés

A különleges formátum értelmében az időmérő és a sprintkvalifikáció között tartják a második szabadedzést. Kövessétek velünk a monzai eseményeket!

részletek

Verstappen az élen hazai pályáján az időmérő előtt

Úgy tűnik, Max Verstappennek igaza volt, és valóban kedvezhet neki a hazai pálya. A nem túl jól alakuló pénteki nap után a holland remekül kezdte a szombatot, egy újabb piros zászlós edzésen.

részletek
Olvastad már?