DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Szabadedzés

Mi történt az utolsó F1-es edzésen Imolában?

Két sprint után az Emilia-romagnai Nagydíj normál hétvége, a plusz edzésidő pedig jól jön a legtöbb csapatnak – főként a pénteken küszködő Red Bullnak. Hogyan alakulnak a viszonyok szombaton?

részletek

Verstappen az élen, Leclerc alatt megállt a Ferrari

Charles Leclerc alatt megállt a Ferrari, a McLaren bemutatta átalakított autóját, de végül megint Max Verstappen zárt az élen.

részletek

Ez volt az F1-es Miami Nagydíj szabadedzése

Az egyetlen szabadedzéssel kezdődik a 2024-es F1-es Miami Nagydíj programja, tartsatok velünk a gyakorlás élő szöveges közvetítésében!

részletek

F1-es Kínai Nagydíj: A szabadedzés eredménye

Furcsa sorrend az egyetlen sanghaji gyakorláson: Stroll és Piastri az első két helyen, gyors a két Haas, a két Mercedes és Alonso azonban csak a mezőny első végén.

részletek

Ez volt az F1-es Kínai Nagydíj egyetlen edzése

Öt év után tér vissza Sanghajba az F1-es mezőny, amely az első sprinthétvéjére készül 2024-ben: kövessétek velünk az egyetlen tét nélküli gyakorlást!

részletek

Verstappen a leggyorsabb az időmérő előtt

Panaszkodott az autóra a világbajnok, de így is az első helyre hozta a Red Bullt az F1-es Japán Nagydíj harmadik szabadedzésén.

részletek

Érdeklődés hiányában „elmaradt” az F1-es Japán Nagydíj második szabadedzése

Az eső miatt senki nem akart érdemi kört megtenni, a csapatok úgy döntöttek, hogy kiülik a második szabadedzést.

részletek

Így nem történt semmi az F1-es Japán Nagydíj második edzésén

Kettős Red Bull-vezetéssel indult a hétvége Suzukában, de ez marad-e a helyzet péntek délután is? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Verstappen az élen, Sargeant a falban az F1-es Japán Nagydíj első edzésén

Logan Sargeant hibája miatt piros zászlót is láthattunk az első szabadedzésen, az élen viszont elvitte az első két helyet a Red Bull. Megint Sainz lett a best of the rest.

részletek

Norris az élen, Albon a falban az Ausztrál Nagydíj első edzésén

Rengeteg hibát és megcsúszást hozott az F1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzése, Alexander Albon miatt pedig a piros zászló is előkerült.

részletek

Verstappen az élen, Bearman debütált a Ferrarival

Verstappen elsőségét, Zhou balesetét és Oliver Bearman F1-es bemutatkozását hozta a Szaúd-arábiai Nagydíj harmadik szabadedzése.

részletek

Ez volt az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj 3. szabadedzése

A kórházba kerülő Sainz helyén újoncot avat a Ferrari – kövesd velünk élőben az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj harmadik szabadedzését!

részletek