DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

Szabadedzés

Ez volt a második interlagosi edzés

Az időmérő után, a sprint előtt rendeznek még egy szabadedzést a Sao Pauló-i Nagydíjon az F1-esek számára, ráadásul szokatlan módon lesz egy vendégszereplő is: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Mercedes: Nem gondoltuk, hogy ilyen jók leszünk

Az Ezüst Nyilaknál egyelőre nagy az elégedettség, Brazíliában sokkal rosszabb kezdésre számítottak, ehhez képest, a jelek szerint hasonlóan jók, mint Mexikóban. Meglehet a győzelem?

részletek

Ez volt a problémákkal teli első mexikói edzés

A Mexikóvárosi Nagydíjjal folytatódik az F1-esek amerikai túrája, s ismét több szokatlan nevet köszönhetünk majd a pályán az első szabadedzés során: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Svarcman számára megtisztelő a bemutatkozás

A tavalyi Formula-2-es tabella második helyezettje Charles Leclerc helyén debütálhat a Ferrari színeiben, amikor részt vesz az USA Nagydíj első szabadedzésén.

részletek

Ez volt a Japán Nagydíj második edzése

Az első után a második tréningre is esőben kerül sor az F1-es naptárba három év kényszertávollét után visszakerülő Suzukában: kövessétek velünk a legfontosabb eseményeket!

részletek

Így zajlott az első suzukai edzés

Három év kihagyás után tér vissza az F1-es mezőny Japánba, ahol azonban az időjárás egyelőre nem túl kegyes a versenyzőkhöz: kövessétek velünk az esős első szabadedzés történéseit!

részletek

Leclerc az élen az eső miatt megfelezett harmadik edzésen

Már a reggeli órákban jelentős csapadék zúdult a szingapúri pályára, az eső pedig a harmadik szabadedzés kezdetére sem hagyott alább. Leclerc zárt a legjobb idővel a megfelezett gyakorláson.

részletek

Így zajlott a második szingapúri edzés

Immár villanyfényes körülmények között folytatódik a Szingapúri Nagydíj programja az F1-es mezőny számára: kövessétek velünk a történéseket péntek délután is!

részletek

Hosszabb lesz a szabadedzés két nagydíjon

A szokásos 60 helyett 90 perces második szabadedzést tartanak Japánban és az USA-ban. A szakasz a Pirelli gumitesztje lesz a 2023-as szezonra: jelöletlen abroncsok, meghatározott körszám, a gyártó által megszabott futásterv.

részletek

Alonso biztató tempóval kezdett Hollandiában is

A kétszeres világbajnok spanyol a versenytempón még jócskán javítana, az egykörös sebesség már egészen jól alakul Zandvoortban. Egyértelmű célja az időmérőn a Q3-ba bekerülni.

részletek

Ez volt a Belga Nagydíj első edzése

Véget ért a nyári szünet, a hagyományoknak megfelelően Spa-Francorchamps-ban tér vissza az F1-es mezőny: kövessétek velünk a Belga Nagydíj első egyórás tét nélküli gyakorlását!

részletek

Bombameglepetés: Vettel a falban, Latifi az élen az esőben!

Nicholas Latifi elsőségével zárult a harmadik szabadedzés a Magyar Nagydíjon, ahol heves esőzés zavarta meg a szokásos munkát. Leclerc a második, Albon a harmadik a másik Williamsszel.

részletek