Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Szabadedzés

ÉLŐ: Az időmérő edzés Szingapúrból

Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj hétvégéjének szombati eseményeit, amelyekről szokás szerint élő szöveges közvetítésünkben számolunk be percről percre.

részletek

Magnussen és Perez egymásra mutogat a koccanás miatt

A második szabadedzésen kis híján nagy baleset történt, amikor Sergio Perez a falhoz szorította a Haas dán pilótáját. Mindketten a másikat tartják hibásnak, szerencséjükre olcsón megúszták.

részletek

Vettel: A riválisok gyorsabbak nálunk

A négyszeres világbajnok elismerte, hogy a Mercedes és a Red Bull Szingapúrban jobbak, mint a Ferrari, ugyanakkor biztató, hogy minden új alkatrész működik és hozott némi fejlődést a csapatnak.

részletek

A Mercedes versenytempója verhetetlen?

A második szabadedzés eredménye alapján, Max Verstappen megszoríthatja a Mercedeseket Szingapúrban, de az adatok mást mutatnak. Az Ezüst Nyilak versenytempója elképesztőnek mutatkozik.

részletek

Hamilton a második szabadedzésre felvette a kesztyűt

A Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén megvillant a Mercedes ereje, Lewis Hamilton lett a leggyorsabb. Közvetlenül mögötte a Red Bull-os Max Verstappen zárt, kettejük csatája kezd kirajzolódni.

részletek

A pénteki szingapúri edzések történései

Megkezdődik a Formula-1-es versenyszezon legkimerítőbb hétvégéje. Kövessétek a pályán és körülötte zajló történéseket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Vettel elkapta Leclerc-t a harmadik edzésen

Az első kettőhöz hasonlóan a harmadik szabadedzésen is a Ferrari volt a leggyorsabb, ezúttal Sebastian Vettel révén. Legközelebb hozzá a rajtbüntetéssel számoló Max Verstappen végzett, a Renault-k pedig a Mercedest szorongatják.

részletek

A Ferrarinak áll a zászló, Hamilton a falban

A Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén a vörösök kirobbanthatatlanok voltak az élről, Hamilton pedig csúnya bakit követett el, és a falban végezte. Verstappenben is ott van az erő.

részletek

A Belga Nagydíj harmadik edzése

A két pénteki tréninget a Ferrari besöpörte: szombaton délben egy harmadik, 60 perces tét nélküli felkészülés áll még a mezőny rendelkezésére, melyről a Formula.hu élő közvetítésben számol be.

részletek

McLaren: Az FP2-re eltűnt a tempóelőnyünk

A wokingiak pénteki legjobb eredménye egy tizedik hely, így érthető, hogy nem voltak teljesen elégedettek az autóval a pilóták. A második szabadedzésen akadtak inkább gondok.

részletek

Albon: Sok idő kell megszokni a Red Bullt

A néhány hete még a Toro Rossónál vezető fiatal brit első éles bevetésén esett túl új csapatánál. Sima pénteki napot zárt, sokat tanult, nem is járt messze csapattársától, de még bőven van dolga.

részletek

Gyorsan elfüstölt az új Mercedes-motor

Ijesztően gyorsan tönkrement Sergio Perez autójában az újfejlesztésű Mercedes-erőforrás. A mexikói Belgiumban még megússza büntetés nélkül, de Monzában jó eséllyel hátulról indul majd.

részletek
Olvastad már?