Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 16. szombat

Szabadedzés

Ez történt az Abu Dhabi Nagydíj második edzésén

A nyitó tréningen Max Verstappen volt a leggyorsabb, de vajon visszavág-e a második gyakorláson a Mercedes? Tartsatok velünk a szezonzáró hétvége újabb másfél órás edzése során!

részletek

Így zajlott az első edzés Abu Dhabiban

Elérkezett az idei F1-es szezonzáró hétvégéje, amely szokás szerint egy 90 perces tréninggel indul, többek között a visszatérő Lewis Hamiltonnal és a bemutatkozó Mick Schumacherrel. Tartsatok velünk!

részletek

Red Bull az élen az időmérő előtt

Kisebb meglepetésre Verstappen bizonyult a leggyorsabbnak a Szahíri Nagydíj utolsó szabadedzésén. Bottas szépített, a középmezőny erőviszonyai felborultak.

részletek

Ez volt a Szahíri Nagydíj második edzése

Folytatódik a villanyfényes F1-es versenyhétvége Bahreinben. Az első gyakorlást Russell a Mercedes beugrójaként zárta az élen, de vajon tudja folytatni a remeklést? Kövesd velünk a második szabadedzés eseményeit, és megtudod!

részletek

Russell az élen robbantott Bahreinben

Tündérmeseként kezdődik a Hamiltont helyettesítő pilóta vendégszereplése, aki a leggyorsabbnak bizonyult a különleges szahíri vonalvezetésen. Két Red Bull végzett még az első háromban.

részletek

A Bahreini Nagydíj harmadik edzése

Utoljára hajtanak pályára az F1-es pilóták ezen a hétvégén Bahreinben úgy, hogy nem nyomja őket a teljesítés terhe. Kövessétek mindezt élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Hamilton az élen, Albon a falban, kutya a pályán

Kétszer is előkerült a piros zászló a második bahreini edzésen, ahol ismét a brit diktálta a tempót, Verstappen viszont beférkőzött a Mercedesek közé. A másik Red Bull rommá törve zárta a pénteket.

részletek

Ez volt a Bahreini Nagydíj első edzése

Elérkezett az idő az F1 2020-as idényének szezonhajrájára. Szünet nélkül három versenyhétvége következik a Közel-Keleten, ennek első felvonása a szahíri első szabadedzés. Tarts velünk!

részletek

Verstappen volt a legkevésbé csúszkáló az esőben

A pályára megérkező csapadék okán a szombati szabadedzésen még a péntekinél is mostohább körülmények fogadták a Formula-1 mezőnyét Isztambulban. Max Verstappen volt a leggyorsabb, Lewis Hamilton mért kört sem futott.

részletek

Így zajlott a Török Nagydíj második edzése

A délelőtti csúszkálás után újabb másfél óra áll az F1-es mezőny rendelkezésére a csaknem egy évtized után visszatérő isztambuli pályán – tartsatok velünk ezúttal is!

részletek

Verstappen kezdte az élen a csúszkálást

Az 1970-es éveket idéző tapadási viszonyok fogadták az F1-es mezőnyt Törökországban, ahol az első szabadedzésen az autók eleinte többet mentek keresztben, mint hosszában.

részletek

Így zajlott az egyetlen imolai szabadedzés

Rendhagyó módon mindössze egyetlen, szombat délelőtti tréninget tartanak az Emilia-Romagna-i Nagydíjon, így zsúfolt másfél órára van kilátás – tartsatok velünk, ha nem akartok lemaradni!

részletek
Olvastad már?