Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Szabadedzés

Vettel a leggyorsabb az időmérő előtt

Azt követően, hogy az első szabadedzésen a Mercedes, a másodikon pedig a Ferrari bizonyult az egyértelműen leggyorsabb autónak, szombaton az utolsó tét nélküli gyakorláson többször cserélgették egymás közt a legjobb pozíciót, s végül a Ferrari kerekedett felül.

részletek

Így zajlott percről percre a harmadik edzés

Az első tréninget a Mercedes uralta Montrealban, a másodikon már a Ferrari aratott kettős sikert, hamarosan pedig kiderül, ki hangol a legjobban az időmérőre: tartsatok velünk!

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Renault

Egyre szebbnek tűnik az eddig csak szenvedő Renault jövője. A motor erősnek mutatkozik, mindkét csapat jóval előrébb jár, mint korábban, ráadásul hamarosan jön a hatalmas fejlesztési csomag.

részletek

A Honda tudja, mit tegyen, hogy fejlődjön

Távolról sem elégedett a Kanadai Nagydíj pénteki napjával a japán gyártó, biztató volt a kezdés, de délután a négyből egyik versenyző sem került a legjobb tízbe. Ám tudják, hol javítsanak.

részletek

A McLaren valamibe nagyon beletalált

Nagyon régen nem láthattunk már McLarent a lista negyedik helyén, Carlos Sainz ráadásul egészen közel került a legjobbakhoz. Új alkatrészekkel kísérleteznek, amik úgy tűnik, beválnak.

részletek

Hamilton: Ártatlan hibát vétettem

A Mercedes pilótája érdemi munkát csak péntek délelőtt tudott végezni Montrealban, mert a második gyakorláson odacsapta autóját a falhoz, amit a szerelői nem tudtak megjavítani az edzés alatt.

részletek

Vettel: Nem mi vagyunk a leggyorsabbak

Annak ellenére, hogy a második edzésen az első két helyen végeztek a Ferrari pilótái, egyáltalán nem biztosak benne, hogy ez megmarad a már rajthelyek sorsáról döntő időmérőre is.

részletek

Hamilton csattant, a két Ferrari az élre pattant

A Kanadai Nagydíj második szabadedzésére változott az állás a tabella élén az elsőn látottakhoz képest. Ezúttal Charles Leclerc diktálta a tempót, míg Lewis Hamilton és Max Verstappen is találkozott a fallal.

részletek

Így zajlott a Kanadai Nagydíj második edzése

Az első tréninget a Mercedesek uralták, de vajon péntek délután is kitart a fölényük Montrealban? Tartsatok velünk a szezon hetedik nagydíjhétvégéjének második gyakorlása során is!

részletek

A Mercedes nagy fölénnyel nyitott Kanadában

A Kanadai Nagydíj első szabadedzése mindent hozott, amit a montreali pályától várhattunk: koccanást a fallal, mormotát, ja és persze kettős Mercedes-elsőséget Lewis Hamilton vezetésével.

részletek

Bagnaia a leggyorsabb Quartararo előtt, Dovizioso és Rossi tízen kívül

Az utolsó percek tűzijátéka után két újonc végzett az első két pozícióban az Olasz Nagydíj második szabadedzésén, megelőzve Danilo Petruccit és a KTM-es Pol Espargarót. Marc Marquez csak a hatodik, de így is jócskán megelőzte fő vb-riválisait.

részletek

Vettel a falban, Leclerc az élen a harmadik monacói edzésen

A Ferrari egyik szeme sír, a másik nevet az időmérő előtt, ugyanis négyszeres világbajnokuk eldobta a vasat, Charles Leclerc viszont meglepte a két Mercedest a harmadik gyakorláson.

részletek
Olvastad már?