DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Stake

„Van egy elérhető toppilóta: Sainz” – Sauber

Egyértelmű utalást tett arra Alessandro Alunni Bravi, hogy a spanyol a fő kiszemeltjük az Audi-éra kezdetére – de persze vannak más opciók is, beleértve a mostani párosukat.

részletek

„Német versenyzőt akart az Audi” – Bottas

Az időzítés meglepte a finnt, de szerinte van értelme Hülkenberg leigazolásának. Saját jövője kapcsán elárulta: több F1-es csapattal is egyeztet.

részletek

Váratlanul érte Zhout a Hülkenberg-bejelentés

Egy hely elkelt annál a csapatnál, ahol a kínai jelenleg versenyez, ennek ellenére állítja: lesznek lehetőségei, hogy az F1-ben maradjon. Az Alpine-t is említette.

részletek

Újabb katasztrofális kerékcsere a Stake-nél

Bahreinben Bottas, Dzsiddában Zhou veszített rengeteg időt a bokszban: a Saubernél is tudják, hogy orvosolniuk kell a problémákat.

részletek

Podcast: Tényleg nem jöhet az Andretti?

Andretti-ügy, Horner-ügy, Stake-ügy, autóbemutatók, utódkeresés – bőven szolgáltatott témát az F1 elmúlt időszaka a Formula Podcast legújabb adása számára.

részletek

Elhúzódó Horner-ügy, pályán egy 2024-es F1-es – szombati hírek

Barcelonában körözött a Stake, Piero Ferrari szerint Hamiltont mindig is vonzotta Maranello, Leclerc egyetlen célja a vb-cím: egy helyen a Formula.hu mai hírei.

részletek

Szavazás: Melyik 2024-es F1-es autófestés tetszik eddig a legjobban?

A tavalyi konstruktőri világbajnokság alapján a mezőny második felébe tartozó alakulatok fedték fel eddig idei dizájnjukat – de melyik közülük a legszebb?

részletek

Befeketült az Alpine, jogi zűrben a Stake – szerdai hírek

Megérkezett az A524 és az Alpine első hypercarja, Ocon dobogókat emleget és a Mercedes-pletykára reagál, törvényt sérthet a Sauber új neve Svájcban. Február 7. F1-es hírei.

részletek

A svájci hatóság vizsgálódik a Stake F1 Team neve körül

Valamilyen büntetés kilátásba kerülhet a Sauber új identitása miatt Svájcban: a hazai törvényeket is megsértették az új névvel.

részletek

Dupla bemutató, Horner-vizsgálat – hétfői F1-es hírek

Lehullt a lepel a Williamsről és a Stake-ről, belső vizsgálat a Red Bullnál, változik a sprinthétvégék lebonyolítása: egy helyen a nap legfőbb hírei.

részletek

A Red Bullt követi új futóművével a Stake

Vonórudas felfüggesztésre váltott 2024-re a Stake: F1-es technikai igazgatójuk szerint az aerodinamika indokolta a döntést a teljesen megújult autón.

részletek

Mégis van Racing Bulls – itt a frissített nevezési lista

A Visa Cash App RB bejelentése után az FIA közzétette a frissített 2024-es F1-es nevezési listát, amelyből az is kiderült, mire utalhat az RB.

részletek