Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

SsangYong

Menetpróba - SsangYong Rexton 2,2 e-XD1

A legrégebbi koreai autógyár frissítette csúcsmodelljét, amelyet új váltóval és sok aprósággal tettek jobbá.

részletek

A SsangYong Motor felgyorsítja az új modellek fejlesztését

A SsangYong márka tovább növelte idén az első 5 hónapban a magyarországi piaci részesedését (2021. január-május: 0,71%), valamint a forgalomba helyezett autók száma 45,63%-kal növekedett 2020 hasonló időszakához képest. Így a koreai autógyártó már 450 db eladott autónál tart a hazai piacon idén.

részletek

A SsangYong bemutatja a megújult Rexton-t

Hamarosan megérkezik Magyarországra a megújult Rexton, melyet a dél-koreai SsangYong Motor Company, a több mint 65 éves múltra visszatekintő gépjárműgyártó vállalat alkotott meg. A kiváló terepképességekkel rendelkező városi terepjáró még vonzóbb külsővel és számos technológiai újítással kápráztat el minket.

részletek

Menetpróba - Ssangyong Korando 1,5 Turbo GDI Clever

Az őrületes ütemben növekvő szabadidőautó-piac egyik nyerő darabja lehet a jó ár/érték aránnyal dolgozó koreai márka újdonsága. A siker záloga lehet, hogy remek formába csomagolták és jó technikával vértezték fel – de ez szinte alap a kizárólag SUV- és pickup-portfólióval rendelkező gyártónál.

részletek

Menetpróba - SsangYong Musso Grand 2,2 e-XDT Premium 4WD

Legfrissebb tesztautónkkal könnyű demonstrálni, hogy a kisteherautók egyre komfortosabbak, és sok mindenben hasonlítanak a személygépjárművekre. A Mussóban ülve szinte el is feledkezünk arról, hogy a piac leghosszabb, már-már amerikai méretekkel rendelkező pick-upját tesszük próbára.

részletek

Az új Ssangyong Musso Grand pick-up

A Musso típus újjászületve tér vissza a Ssangyong modellpalettájára, a korábban azonos néven futó, népszerű 4x4-es terepjáró méltó utódaként, pick-up formában.

részletek

Menetpróba: SsangYong Tivoli 1,6

Az idén hatvanöt éves terepjárós márka célja, hogy olyan nagy nevekkel együtt emlegessék, mint a Land Rover vagy a Jeep. Ehhez egy újabb lépcsőfok lehet a koreaiak számára a megújult Tivoli.

részletek

Megérkezett a Ssangyong Korando

A 2019-es Genfi Autószalonon a Ssangyong bemutatta az új, immáron negyedik generációs Korandót. Magyarországon és Európa többi részén 2019 szeptemberében kezdődik az értékesítés, később pedig megjelenik a modell e-SIV koncepción alapuló elektromos változata is.

részletek

Menetpróba - SsangYong Rexton G4 2.2 e-XDI 4WD

A koreai szabadidő-autónak teljesen más a vásárlóközönsége, mint a ma divatos aszfaltterepjáróknak. Az autó a jó ár/érték/terepjáró képesség/hely aránnyal szerzi a híveit, és tesztútja során is meglepően sok rajongót szerzett magának.

részletek

Csak a neve fantáziátlan - SsangYong SIV-2

Már a Rodius sem ugyanaz a régi szörnyeteg...

részletek